Visul unor simfonii de vara in parcul Coltea

1

Edtilii caiptalei au pregătit un program cultural de muzică clasică chiar în inima Bucureştiului, în parcul Colţea în piaţa Universităţii. „Visul unor simfonii de vară” este un festival de muzica clasica care se adresează tuturor iubitorilor de muzică şi cultură. Conceptul festivalului are o tradiţie veche în mari metropole ale lumii precum: Paris, New York, Londra.

„Dorim ca Parcul Colţea din Sectorul 3 Bucureşti să devină un loc de revalorizare a culturii, un spaţiu de loisir, unde cetăţenii oraşului pot găsi un mediu inedit de comunicare şi se pot bucura de câteva clipe de trăire artistică, de un înalt nivel cultural şi cu certă valoare de divertisment.” potrivit site-ului oficial simfoniidevara.ro

Vă  aşteptăm în fiecare zi de sămbătă  şi duminică, începând cu orele 19.30 până  la 21.00, din 8 mai până în 3 octombrie 2010, să  vă bucuraţi de o atmosferă  relaxantă, savurând câteva clipe memorabile alături de prieteni şi iubitorii de frumos.

Program

Pentru confirmarea programului artistic vă rugăm consultaţi in prealabil pagina de internet a evenimentului. Programul poate suferi mici modificări. Vă mulţumim.

In program lucrari de:

Wolfgang Amadeus Mozart, Rinaldo di Capua, Johann Strauss, Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms, Luigi Denza, Piotr Ilici Ceaikovski, Carlos Gardel, Karl Jenkins, Jacob Gade, Luiz Bonfa, Ástor Pantaleón Piazzolla, Henry Purcell, Thomas Bateson, Melchior Frank, Valentin Haubmann, Johann Sebastian Bach, Ludwig Maurer, Franz Joseph Haydn, Jeremiah Clarcke, Jean Joseph Mouret, Alessandro Scarlatti, Johan Ludwig Krebs, Johann Pachelbel, George Frideric Haendel, Johann Pezel, Claude Gervaise, Johann Adsson

Mai multe informatii pe simfoniidevara.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.