Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Visul tău, un pas mai aproape de a se împlini

0

 QuotesBER2M_2Ai avut vreodată o dorință care ți s-a părut aproape imposibil de atins? La fel de imposibil cum ar fi, de exemplu, să alergi mai bine de 120 km continuu, pe crestele a 2 munți? Ei bine, nimic nu este imposibil! Există o persoană, Adrian Ber, care va alerga timp de 25 de ore, distanța de 123km, pe crestele munților Făgăraș și Piatra Craiului, totul pentru a strânge fonduri pentru cauza Pădurea Copiilor.

Poți să faci un legământ cu tine, să te gândești la cea mai arzătoare dorință a ta, chiar dacă pare imposibilă, să o scrii și să i-o dai lui Ber pentru a o lăsa pe cel mai înalt vârf muntos din România, Moldoveanu (2.544m). Ber a reușit să planifice și să depună efort susținut pentru a-și îndeplini visul de a alerga cel mai lung maraton montan din România, și, cu siguranță, vei reuși și tu să-ți îndeplinești dorința pentru că va fi la înălțime la propriu și la figurat.

Despre Adrian Ber și ultra-maratonul de 123 km

 Ber este un alergător amator, dar cu o experiență de peste 3 ani  în alergările montane de anduranță, ce a reușit deja să câștige mai multe competiții de profil. El a început să susțină cauza Pădurea Copiilor cu ocazia unui eveniment similar, Transmaraton 2012, unde Adi a şi câștigat locul I în proba de ultra-maraton (70km). De atunci și-a dorit să îmbine pasiunea lui pentru alergarea montană cu strângerea de fonduri pentru Pădurea Copiilor, astfel luând  naștere ideea evenimentului “Ber2M”. Acesta va fi cel mai lung ultra-maraton montan din România și va începe în dimineața zilei de 3 august. Ber va alerga continuu 123 de kilometri, în decursul a 25 de ore, peste 2 lanturi muntoase, Piatra Craiului si Fagaras. Scopul este unul nobil, deoarece Adrian dorește să atragă atenția asupra necesității programelor de împădurire și să strângă fonduri pentru campania Pădurea Copiilor, prin care asociația ViitorPlus își propune să planteze și să îngrijească câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România.

Ce ar trebui să faci pentru ca dorința ta să ajungă pe vârful Moldoveanu?

Donează cel puțin 50 lei pentru Pădurea Copiilor și trimite un e-mail la viitorplus@viitorplus.ro cu dorința ta. Ea va fi scrisă pe un bilețel și dusă de Ber pe vârful Moldoveanu pe 3 august 2013. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de e-mail pe care o menționezi în formularul cu care faci donația. Îl poți susține pe Adrian și printr-un like pe Facebook sau un share la clip-ul de prezentare.

“Poți ajunge pe orice vârf de munte, dacă nu te oprești din urcat.” – Barry Finlay(a urcat pe Kilimanjaro la vârsta de 60 de ani pentru a ajuta copiii nevoiași din Tanzania)

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.