Visual thinking – curs de gandire vizuala

0

Te-ai gândit vreodată că 99% din probleme din viaţa ta – de la serviciu, din propriul business sau din viaţa personală – pot fi rezolvate prin desene? Şi, în plus, dacă vei încerca să le explici oamenilor din jur lucruri importante, dacă ai de făcut o prezentare sau ţii o şedinţă, gândirea vizuală, prin desene, îţi poate fi de mare ajutor.

Ce vei obţine în urma acestui funshop:

– înveţi să utilizezi un limbaj vizual care te va ajuta să prezinţi şi să structurezi mai uşor idei;
– îţi vei însuși o metodă prin care vei putea rezolva problemele abstracte într-un mod simplu;
– vei exersa şi vei învăţa să-ţi accepţi propriul stil de desen;
– te va ajuta să găseşti o cale prin care să identifici mai repede problemele, să le înţelegi mai intuitiv şi apoi să le explici celorlalţi ce ai descoperit.

Amănunte importante:

1. nr. sesiuni: două, a câte două ore fiecare

2. intervalul orar: 19.00 – 21.00

3. datele sesiunilor: 25, 27 ian.

4. număr de locuri: 12

5. loc exact: urmează stabilit

6. taxa de participare: 150 de lei

7. mai multe informaţii şi înscrieri: vreausamainscriu@lifeafterwork.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează