Visionist: Co-create business

0

 cover photos-09

Ce?
Vine un moment în viaţă în care îţi dai seama că ai un job care nu te mai reprezintă şi împlineşte, nu te mai face să începi cu bucurie dimineaţa, gata să muţi munţii din loc. Ştii că vrei altceva, însă nu ştii exact ce. Sau poate ştii ce, dar pur şi simplu nu ştii încotro s-o iei.

Îţi aduci aminte din copilărie, atunci când cineva te întreba ce vrei să te faci când vei fi mare şi erai extrem de sigur de ce urmează să răspunzi? Aveai o viziune. Dacă o mai ai şi nu ştii ce să faci cu ea, e minunat, iar dacă nu, e la fel de minunat, căci vom găsi drumul împreună!

În cele 4 ateliere vom crea din pasiunea ta o strategie de business, pe care o vom pune în mişcare.

Întâlnirea 1. Finding. Vino cu toate revistele pe care le ai acasă, căci avem treaba! Tăiem, decupăm, lipim, scriem, desenăm şi plecăm cu cel mai frumos vision board văzut vreodată, pe care-l vom ţine aproape.

Întâlnirea 2. Envisioning. După o săptămâna în care ne-am imaginat câte-n lună şi în stele, ne întoarcem la cel de-al doilea atelier cu o idee. O idee pe care o vom dezvolta, astfel încât să ştim exact de ce, cu cine, când şi unde avem nevoie să mergem mai departe.

Întâlnirea 3. Designing. Îmbinând frumosul cu utilul, de la cel de-al treilea atelier vom pleca cu un model de business şi o strategie cu obiective clare, la care ne vom întoarce iar şi iar, să nu cumva să uităm ce avem de făcut.

Întâlnirea 4. X- Factor. În ultimul atelier nu vom cânta, ci vom activa un ingredient-cheie. Astfel, vom şti sigur că tot ceea ce am creat împreună se întâmplă cu inspiraţie şi viteza luminii!

Cu cine?
Nicoleta Chirică – Antreprenor şi designer Iutta

Sunt Nicoleta Chirică, fondatoarea brandului Iutta şi designerul cu dor de românesc, care se inspiră din tradiţia şi valorile autohtone. Din atelierul meu iau naştere colecţii de genţi şi accesorii care reinterpretează motivele folclorice într-o formă de expresie actuală.

Absolventă de Cibernetică, MBA şi fosta corporatistă, cu mult curaj şi ambiţie, am decis în urmă cu doar câţiva ani să îmi urmez pasiunea şi să pun bazele unei afaceri care are că scop promovarea valorilor autentice şi aducerea în prezent a identităţii poporului român, prin bogăţia şi frumuseţea sa culturală. Călătoria descoperirii rădăcinilor şi exprimarea lor în contemporan, prin crearea unui business, este una şi a descoperirii de sine, de autodepăşire şi transformare.

Prin participarea la expoziţii şi târguri naţionale şi internaţionale (Dublin, Berna, Milano), Iutta promite să devină un brand din ce în ce mai puternic, iar povestea dorurilor sale capătă valoare şi contur. Autenticul românesc devine un motiv de inspiraţie şi descoperire a autenticului din fiecare, experienţă pe care o voi da mai departe prin proiectul “Visionist. Co-create business”.

Când?
vineri@incubator107 , 7 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
vineri@incubator107 , 14 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
vineri@incubator107 , 21 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
vineri@incubator107 , 28 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1415, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/716503338405290/

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.