Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIRTUAL REALITY JOURNEY #3 – 25 august 2016, la Journey Pub

1

Journey Pub și HTC Romania te așteaptă la a 3-a seară de călătorii virtuale. Virtual Reality Set-ul #HTCVive va deschide ușa către 13 destinații ale Globului şi una de pe Marte.

VR 3

Journey a avut mereu misiunea de a reda atmosfera călătoriilor, iar Virtual Journey este pasul următor. Înseamnă ca într-o seară obișnuită petrecută în oraș poți evada într-una din lumile pe care HTC Vive le transformă în realitate. Te vei putea plimba printre ruinele Castelului Hohenrechberg, vei putea admira o aripă a Abației Cluny și vei putea explora zone ale celui mai înalt munte al Planetei, Everest – 8848 metri.

HTC Vive este un sistem matur și complet de realitate virtuală și, deși în interiorul său este o tehnologie foarte avansată, acesta se folosește foarte simplu. Tot ce trebuie să faci e să îți pui ochelarii de realitate virtuală pe cap, să iei controlerele în mâini și călătoria poate începe. Bineînțeles, noi îți vom explica tot ce trebuie să știi și te vom asista dacă ai nevoie.

La ediția #3, vom avea disponibile 3 headset-uri HTC Vive, unul în plus faţă de ediţiile anterioare. Participarea se va face în sistemul primul venit, primul servit. Seara va începe la 18:00 și va ține până la 22:00, iar cât timp îți aștepți rândul, te vei putea pregăti pentru destinația dorită cu unul din preparatele noastre inspirate de destinații de pe tot Globul.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Rezervările se fac telefonic la numărul 0752 285 286.

Adresă: str. George Enescu nr.25, chiar in Piata Romana

Lista completă a destinațiilor disponibile pe care le puteti vizita la Virtual Journey #3:

1. Vesper Peak, Statul Washington, SUA
2. Seattle Gum Wall, SUA
3. O celulă din Alcatraz, SUA
4. Sanatoriul Beelitz-Heilstätten, Germania
5. Castelul Hohenrechberg, Germania
6. O moară de apă din Nordul Germaniei
7. Abația Cluny, Franța
8. Grota Verpilliere 1, Germolles, Franța
9. Un cimitir in Derbyshire, UK
10. Raufarholshellir Lava Tube Cave, Islanda
11. Snaefellsjoeskull National Park, Islanda
12. Thingvellir National Park, Islanda
13. Craterul Gale, Marte
14. Vârful Everest, 8848 metri

Pe lângă destinaţiile de mai sus doritorii pot încerca, la cerere, şi alte aplicaţii ale HTC Vive pe care le avem disponibile.

Rezervari la eveniment: 0752 285 286

FB: https://www.facebook.com/events/105038823280713/ 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    Sunt sigur, eliminand subiectivitatea ca de un real interes pot deveni zonele din Ro. cu o densitate redusa a populatiei, sectoare din acestea practic semisalbatice, care pot orienta amatori de turism neinvaziv.

    Apreciez preocuparea Dumneavoastra de a starni curiozitatea activa pentru varietatea locurilor, frumuseti, actiiunilor. Succes.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.