Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Virtual Journey – 28 iulie, ora 18:30, Journey Pub, sala UpAbove

0

Începând cu 28 iulie, Journey Pub, împreună cu HTC România, te invită la o serie de călătorii virtuale. În fiecare joi seara vei putea vizita una din cele 12 destinații de pe Glob prin intermediul Virtual Reality set-ului HTC Vive.

Cover

Journey a avut mereu misiunea declarată de a reda atmosfera călătoriilor pentru cei care-i trec pragul, iar Virtual Journey înseamnă pasul următor. Înseamnă ca într-o seară obișnuită petrecută în oraș poți evada într-una din lumile pe care HTC Vive le transformă în realitate. Te vei putea plimba prin pustiul de pe Vesper Peak din SUA, vei putea sta în celula unui prizonier din Închisoarea Alcatraz, sau vei putea face urban exploring în Sanatoriul Beelitz-Heilstätten din Germania.

HTC Vive este un sistem matur și complet de realitate virtuală și, deși în interiorul său este o tehnologie foarte avansată, acesta se folosește foarte simplu. Tot ce trebuie să faci e să îți pui ochelarii de realitate virtuală pe cap, să iei controlerele în mâini și călătoria poate începe. Bineînțeles, noi îți vom explica tot ce trebuie să știi și te vom asista dacă ai nevoie.

În fiecare seară vor fi disponibile 2 headset-uri HTC Vive, iar participarea se va face în sistemul primul venit, primul servit. Seara va începe la 18:30 și va ține până la 22:00, iar cât timp îți aștepți rândul, te vei putea pregăti pentru destinația dorită cu unul din preparatele noastre inspirate de destinații de pe tot Globul.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Rezervările se fac telefonic la numărul 0752 285 286.

Te așteptăm!

Tehnica prin care un anume loc ajunge să fie redat realist prin HTC Vive se numește fotogrametrie și presupune captarea locului prin sute de fotografii din unghiuri diferite. Un soft specializat le asamblează apoi pentru a genera un mediu 3D complet.

Lista completă a destinațiilor disponibile:

 1. Vesper Peak, Statul Washington, SUA
 2. Seattle Gum Wall, SUA
 3. Alcatraz, SUA
 4. Sanatoriul Beelitz Heilstatten, Germania
 5. Castelul Hohenrechberg, Germania
 6. O moară de apă din Nordul Germaniei
 7. Abația Cluny, Franța
 8. Grota Verpilliere 1 , Germolles, Franța
 9. Cimitirul Derbyshire, UK
 10. Raufarholshellir Lava Tube Cave, Islanda
 11. Snaefellsjoeskull National Park, Islanda
 12. Thingvellir National Park, Islanda
 13. Craterul Gale, Marte

Journey Pub

Strada George Enescu nr. 25

0752 285 286

https://www.facebook.com/JourneyPub/

http://www.journey-pub.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.