Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino și testează cum ar putea arăta experiențele tale dacă ți-ai lua un #gapyear după liceu

0

Gap Year Romania și Universitatea Alternativă ți-au pregătit o săptămână întreagă de activități practice în cadrul Gap Week. Vino și testează cum ar putea arăta experiențele tale dacă ți-ai lua un #gapyear după liceu sau dacă te gândești să devii student alternativ.

17155353_251580721919852_401070818951465021_n

Până pe 31 martie, te așteptăm la activități diverse, care să te pună pe gânduri despre tine sau lumea din jur – de la treasure hunt, la autocunoaștere, mișcare, viitor, antreprenoriat și discuții inspiraționale cu invitați. Programul detaliat al activităților este disponibil aici: http://www.gapyear.ro/gapweek/

Sunt tineri, poate ca și tine, care nu știu exact ce să facă în viitor sau simt nevoia de o pauză de la traseul clasic. Și acest lucru nu doar că nu e greșit, e chiar util în viață.

Dacă în SUA și în câteva țări europene conceptul de „gap year” este cunoscut, în România se vorbește mai puțin despre el. Gap Year Romania și Universitatea Alternativă ți-au pregătit o săptămână întreagă în care să poți testa cum ar putea arată experiențele tale dacă ți-ai lua un #gapyear după terminarea liceului.

Intră pe http://www.gapyear.ro/gapweek/ și află mai multe despre activitățile din cadrul Gap Week!

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.