Vino să vezi cum cărămizile LEGO® dau viaţă imaginaţiei!

0

IMAGINEAZĂ-ŢI O LUME CONSTRUITĂ DIN CĂRĂMIZI LEGO®!

Băneasa Shopping City şi Kidster te invită să participi la Expoziţia Imaginaţiei.

Alătură-te celor mici şi ajută-i să creeze orice îşi imaginează! Abecedarul Imaginaţiei înseamnă să alegeţi împreună o literă din alfabet şi să recreaţi orice cuvânt începând cu acea literă, din cărămizi LEGO®. Ca ajutor, echipa ta se poate folosi de sistemul Kinect sau de alte soft-uri smart în dezvoltarea construcţiei. Când aceasta este gata în proporţie de 70%, filmaţi, prezentaţi construcţia şi înscrieţi-o în competiţie.

Poster barca 500x700 bleed5 v2

În perioada 22 februarie – 1 aprilie, formează o echipă de 3-5 copii cu vârsta între 6 şi 13 ani şi înscrie-te pe www.expozitiaimaginatiei.ro.

Împreună cu echipa ta, poţi câştiga o excursie la LEGOLAND® Germania sau alte premii speciale!

Intră acum în Abecedarul Imaginaţiei, creează, expune-ţi lucrarea şi câştigă!

Mai multe detalii pe www.expozitiaimaginatiei.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.