Vino sa afli cum poti deveni Delegat de Tineret la Natiunile Unite!

1

Consiliul Tineretului din Romania – CTR , in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe si cu Autoritatea Nationala petru Sport si Tineret, a declarat deschis apelul la candidatura pentru mandatul de Delegat de Tineret 2010-2011!

Pentru ca tu sa obtii direct de la organizatori informatiile de care ai nevoie, Consiliul Tineretului din Romania te invita la sesiunea de informare privind Programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite 2010-2011 la Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu, nr. 46, in data de 1 iunie 2010 intre orele 16:00 – 18:00.

Vei avea ocazia sa:

• Afli cum poti aplica pentru mandatul de Delegat de Tineret la ONU
• ce poti face in callitate de Delegat de Tineret
• care sunt criteriile de eligibilitate
• care este profilul Delegatului de Tineret
• primesti raspunsuri la intrebarile tale despre Program

Daca vrei sa afli cum poti face o schimbare pentru tinerii din Romania, trimite un e-mail pana pe 1 iunie la ora 12:00 la adresa delegatdetineret@ctr.ro cu subiectul „In atentia Irinei Moisescu” in care sa mentionezi nume, prenume si unde esti student/a.

Evenimentul  se desfasoara in data de 1 iunie 2010 de la ora 16:00 la 18:00 la Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu, nr. 46, Bucuresti
Echipa CTR te aşteapta!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.