Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino la startul Băneasa Race 2018 – Spring Edition. Mai sunt 50 de locuri libere!

0

Scapă de urmele meselor de sărbători și înscrie-te la startul cursei primăverii! Mai sunt 5 zile până dăm startul alergării în Pădurea Băneasa și Tunari și au mai rămas 50 de locuri libere pentru probele din competiție!

Te invităm la: cros, pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.
Rezervă locul tău la start, la www.baneasarace.ro/inscriere.

Îți recompensăm prezența cu un kit generos de concurs, pe care îl poți vedea aici: http://baneasarace.ro/kit.

Nu putem să nu dăm ceva înapoi naturii care ne găzduiește traseul și, la această ediție, am gândit o cursă cât mai verde. Urmărește, pe www.facebook.com/baneasarace, secțiunea Green News. Vei vedea că am înlocuit recipientele de plastic cu paharele reutilizabile, din silicon, că suntem gata de colectarea selectivă a deșeurilor, dar și că suntem atenți la impactul pe care îl avem, asupra mediului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.