Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino la sport, alergare și relaxare pentru pădurile de mâine!

0

Pădurea Copiilor te așteaptă la Crosul Pădurii Copiilor, cu probe tradiționale, dar și cu întreceri noi și trăznite în cele două orașe gazdă: București și Ploiești.

unnamed

Te asteptăm la întrecerile de alergare de 5, 10 sau 15 km, toate cronometrate anul acesta. Cealaltă zi este rezervată cursei de copii și familie de 1 km și unui eveniment distractiv și educațional cu activități în aer liber – Regăsirea Copilăriei. Pe 3 iunie alergăm în Ploiești și pe 4 iunie în București.

O probă nouă pentru un cros european va pune în dificultate mulți participanți – proba se stat în iarbă, pentru începători și pentru avansați. Trei condiții se impun la ambele categorii: renunțarea la orice dispozitive electronice, statul pe iarbă fără întrerupere în timpul alocat și relaxarea deplină.

Cine se înscrie devreme, ajunge departe în cursă – înscrierile au început din luna ianuarie și sunt Early Bird până pe 20 februarie.

Afli toate detaliile pe site-ul www.crosulpadurii.ro

Crosul Pădurii Copiilor este organizat sub deviza „Creștem vlăstarii Vlăsiei!” , iar misiunea Pădurea Copiilor pentru anul 2017 este aceea de îngriji 60 de hectare de pădure tânără pentru a ajunge la stadiul de masiv.
Evenimentul este susținut pentru al doilea an consecutiv de Kaufland România, ca parte a campaniei sale „Trăiește fresh!”.

Crosul Pădurii Copiilor se desfășoară încă din 2009, iar anul acesta este o ocazie de a celebra Ziua Copilului și Ziua Internațională a Mediului prin sport în aer liber.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.