Vino la o intalnire dedicata impactului pe care tehnologia de tiparire 3D il poate avea asupra programelor sociale si dezvoltarii!

0

3D printing Hack Camp for Development

TechSoup Romania, EESTEC Bucuresti si TechForTrade organizeaza pe 22 iunie 2012, pentru prima oara in Romania, o intalnire dedicata impactului pe care tehnologia de tiparire 3D il poate avea asupra programelor sociale si dezvoltarii.

Evenimentul face parte dintr-o competitie internationala 3D4D (3D for Development – www.3d4dchallenge.org) prin care ideile de antreprenoriat social care folosesc 3D pot primi finantare de pana la 100.000 USD. 

Pe 22 iunie, la Politehnica Bucuresti, Corp Rectorat, vom avea la dispozitie o zi intreaga in care sa invatam despre impactul 3D printing in antreprenoriatul social, sa construim idei care sa intre in competitie, dar si sa vedem la munca o imprimanta 3D.

Inscrieri sunt primite cu placere la adresa http://www.meetup.com/NetSquared-Bucharest/events/69141132/ pana joi, 21 iunie 2012.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează