Vino la incubator107 să sărbătorim și să ne învățăm minte în Nocturna din 6 august de la 8 seara și până în zori

0
La noi07 luna este nouă, meșterii sunt noi și atelierele AuGust. Vino la incubator107 să sărbătorim și să ne învățăm minte în Nocturna din 6 august de la 8 seara și până în zori. Totul începe în frumoasa noastră grădină, pentru care ar fi frumos să ne aduceți în dar o plantă cu rădăcină. Când se răcorește urcăm în mansardă și continuăm maratonul de ateliere.
O să fie ca la circ: vopsim tot ce ne pică în mână, aruncăm toate mingiile în aer și transformăm cartoanele în mobilă. Ne potolim adrenalina și setea cu Grolsch pentru că AuGust! Ca să fie festinul complet, vă așteptăm și pe voi cu gustări făcute în casă, cu mâna voastră sau a altcuiva.
Ca să nu doarme nici vecinii și nici poliția, ne punem pe dănțuială jazz și ne revenim cu un pic de kineto. Și pentru că ne place să fim mai mult decât părem – facem pe brutarii, pe scandinavii și pe vrăjitorii. Ne întrebăm cum or face unii afișele, ridicăm din umeri și căscăm gura la jongleria flambată.
Facem ritualuri de ceai japonez și labirinturi din ațe colorate, tocmai pentru că noi refuzăm să devenim consumatori. Orânduim toate obiectele noastre dragi de dat la schimb și pornim licitația de TROC – îngrămădeală, negociere, neînduplecare, obiecte date, furate și oferite. Toate astea ambalate cu origami și îndulcite cu mult masaj și automasaj.
La răsărit de soare – cântare. Dacă avem noroc, ne cântă alții, dacă nu, haideți să ne cântăm în strună unii altora! Noi dăm cafeaua la oală.
Hai să-i punem capac!
noi07

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.