Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VINO la Conexiuni 2013: învață practic si GRATUIT cum să folosești tehnologia pentru ONG-ul tău

0

 

Vino la Conexiuni 2013 să înveți practic despre cum te poate ajuta tehnologia să faci mai mult bine ca ONG – tot ce ai vrut să afli despre apps, cloud, cel mai nou Office și cel mai nou sistem de operare Windows îți este acum la îndemână gratuit, doar înregistrându-te aici: conexiuni2013.eventbrite.com

Conexiuni este cel mai mare eveniment gratuit de învățare a tehnologiei pentru organizații neguvernamentale și este organizat anual de TechSoup România și Microsoft România.

Pe 18 iunie, în București, adu-ți laptopul pentru o zi întreagă în care poți învața practic cum poți să fii mai eficient utilizând soluții cloud și cum să faci un plan de dezvoltare de aplicație pentru organizația ta.

Vor fi alături de noi practicieni în domeniul IT, gata să te ajute să descurci termenii și situațiile tehnice: Alexandru Iosef, business developer manager la iMedia – co-fondator Cinemagia.ro, și Ciprian Rusen, autorul cărții Windows 8 Step by Step și fondatorul 7tutoriale.ro/7tutorials.com. Ei te vor ajuta să găsești și să înveți care sunt cele mai potrivite soluții pe care le poți utiliza pentru a face mai mult bine cu organizația ta neguvernamentală.

Cei doi traineri au pregătit situații concrete pe care le întâlniți în activitățile unei organizații neguvernamentale, ce putem face cu produsele și aplicațiile cloud sau cum lucrăm un plan de dezvoltare de aplicație.

Înscrierea la Conexiuni 2013 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale în București. Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare se găsesc pe conexiuni2013.eventbrite.com/

Parteneri media ai Conexiuni 2013: Al Treilea SectorImparte.roRomania PozitivaȘtiri ONG

Despre TechSoup România

TechSoup este cea mai mare întreprindere socială care oferă tehnologie accesibilă organizațiilor neguvernamentale din toată lumea. TechSoup România a sprijinit cele peste 750 de organizații neguvernamentale membre ale comunității sale să facă economii de peste 1.300.000 USD în ultimii 3 ani, având în același timp acces la cele mai noi programe și aplicații – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficientă.

Alături de TechSoup România sunt parteneri internaționali precum AdobeCisco și Microsoft care oferă cele mai noi programe și aplicații organizațiilor românești în Programul de Donații, dar și companii românești de IT – în programe precum ReStart România sau Innovation Labs.

Traineri Conexiuni 2013

Alexandru Iosef

Alex este alături de iMedia, dezvoltatorul proiectelor Cinemagia.ro, Automarket.ro si Eva.ro, de peste 4 ani. De peste 3 ani este și Ambasador al webit Congress, o intalnire globala a lumii digitale care adună peste 8000 de participanți anual. Vorbește în mod curent la toate evenimentele dedicate lumii digitale din România.

Cinemagia.ro este una dintre cele mai de succes comunități online și aplicații din România, cu o media de peste 1,85 milioane vizitatori unici pe lună – fiind în același timp și una dintre cele mai descărcate aplicații românești, cu peste 300.000 descărcări, până în luna ianuarie 2013.

Ciprian Rusen

De peste 7 ani, Ciprian este unul dintre cei mai cunoscuți în afara țării autori români de tutoriale de Windows 7, Windows 8 si Windows Phone – comunitatea pe care a construit-o, 7tutorials.com, este una dintre cele mai utilizate resurse de windows din lume.

În ultimul an, Ciprian a co-autorat o carte dedicată Windows 8 – Windows 8 Step by Step – dar și una dedicată noului Office – Microsoft Office Professional 2013 Step by Step. În iunie, Ciprian lansează cea mai recentă carte a sa și în România – Dream It, Do It, Live It – o carte practică și realistică despre cum să îți transformi proiectele în realitate.

afis eveniment

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.