Vino la Balkanik Festival ca să creezi ornamente şi bijuterii cu motive ungureşti, sârbeşti sau ţigăneşti

0

Cum sa creezi ornamente şi bijuterii cu motive ungureşti, sârbeşti sau ţigăneşti

PRIMUL ATELIER DE PODOABE BALCANICE, LA BALKANIK FESTIVAL

Centrul de dezvoltare a creativităţii, CREATIVE ARTS organizează vineri şi sâmbătă, 23 şi 24 septembrie a.c., primul workshop de podoabe şi ornamente balcanice, sub îndrumarea artiştilor plastici Anca Spiridon şi Genoveva Pitica.

Atelierul se va desfăşura sub numele “Podoabe Balcanice” cu începere de la ora 14:00, în cadrul Balkanik Festival (Grădina Uranus, nr. 144) şi se adresează tuturor celor pasionaţi de bijuterii şi decoraţiuni hand-made şi de motivele tradiţionale, specifice ţărilor din Balcani.

Pe parcursul întregii desfăşurării a Balkanik Festival, participanţii vor învăţa, la standul CREATIVE ARTS,  cum să realizeaze decoraţiuni cu motive ungureşti, sârbeşti sau turceşti sau cum să accesorizeze, în stil ţigănesc, o ţinută de damă de toamnă-iarnă. Participanţii vor avea ocazia să vadă şi să realizeze codiţe în stil romanes, prinse cu bănuţii aurii şi accesorii înflorate. La finalul atelierului, orice podoabă sau ornament poate fi achiziţionat de către cel care l-a realizat.

Înscrierea la atelierul “Podoabe Balcanice” este gratuită şi se poate face la standul CREATIVE ARTS, în incinta Grădinii Uranus nr. 144.

Alte detalii:

  • Durată unui atelier:între 20 minute și o oră
  • Data limită de înscriere: pe parcursul zilelor de 23 şi 24 septembrie, cu începere de la ora 14:00

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de dezvoltare a creativităţii, creat în august 2011, în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ ce se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi.  CREATIVE ARTS îşi propune astfel realizarea unei game largi de ateliere intensive pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor centrului CREATIVE ARTS, noţiuni teoretice şi practice de: pictură şi mozaic, desen şi anime-uri, artă florală – ikebana, design textil,artă foto și retouching fotografie de modă şi beauty, ceramică şi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzică, actorie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.