Vino in echipa Biciclop, una dintre cele mai indragite firme de biciclete si sport din Romania.

0

Esti pasionat de miscare si biciclete? Iti place sa interactionezi cu oamenii si sa le prezinti beneficiile anumitor produse? Esti un om organizat si dinamic?

1200x628_facebook
Vino in echipa Biciclop, una dintre cele mai indragite firme de biciclete si sport din Romania.
Alege sa fii parte din echipa Biciclop pe unul dintre posturile deschise si pregateste-te de aventura.

Te intampinam cu:

  •  echipa tanara, ambitioasa si dinamica
  •  persoane cu experienta internationala cu care sa lucrezi
  • o cariera intr-o companie de top, lider de piata in domeniul sau

Intra pe pagina noastra cu detalii pentru posturile disponibile!
Trimite-ne CV-ul tau si o scrisoare de intentie pe adresa cariere@biciclop.ro, cu subiectul emailului „Aplicatie [Functie] [Numele tau]”.

Despre autor

avatar

Dupa o experienta de peste 5 ani in marketing intr-o companie internationala si in AIESEC Bucuresti, ca voluntar, Cristina a pornit intr-o noua calatorie. Ea s-a reconectat la dragostea ei pentru educatie, dezvoltare personala si crearea de relatii de calitate. Cristina este pasionata de trainingul educational, de arta povestirii si de marketingul relational. In prezent ea se implica in proiecte de training pentru copii cu companii specializate. Ca un povestas adevarat, ii sprijina pe cei mici sa se dezvolte in mod creativ si impartaseste povesti care aduc fericire. Ea se bucura sa conecteze oamenii si afacerile cu suflet dezvoltand programe de marketing relational. Cristina isi doreste sa contribuie in mod activ la dezvoltarea unui mediu bazat pe autenticitate si la inflorirea abilitatilor copiilor, noua generatie ce face Romania un loc mai bun. Mai multe detalii poti gasi aici: ro.linkedin.com/in/cristinaapopei/

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.