Vino în Atelierul unde binele te împânzește!

0

Ia binele în mâinile tale și adu o schimbare cu un gest simplu: oferă cadou o sacoșă, lucrată în Atelierul de pânză. Pe lângă faptul că este un accesoriu drăguț, sacoșa de pânză are efecte invizibile:

  • este un mod de a oferi un loc de muncă pentru 4 persoane cu dizabilități,
  • plus 4 posturi in atelierul social,
  • este un mod de a folosi mai puține pungi de plastic,
  • este un prim pas către consumul de produse sustenabile.

Dacă-i treceți pragul, Atelierului de pânză pune totul la dispoziție ca să dați binelui ce formă doriți.

F 1Sacoșe gratis?

Companiile cu peste 50 de angajați pot achiziționa produsele Atelierului fără nici un cost suplimentar, prin contract pe unitate protejată. Este un mod direct de a susține locurile de muncă pentru cele 4 persoane cu handicap angajate, care lucrează de la domiciliu.

 

F2Aniversare 4 ani

În luna septembrie, Atelierul de pânză a aniversat 4 ani de existență în care: a produs și vândut peste 50.000 de sacoșe, a oferit locuri de muncă pentru 13 persoane, a atras numeroși parteneri, a creat un portofoliu bogat de clienți și a promovat producția și consumul durabile.

 

F3Multe produse și un nou site

Paleta de produse se mărește constant. Cei de la Atelier vă invită să vă căutați sacoșa potrivită și, în același timp, să-i provocați să realizeze pentru dvs o sacoșă customizată. Vizitați-i pe noul site pentru a vedea produsele de pânză.


F4

Ateliere de pictură

…pe sacoșe și ateliere educaționale.Organizează ateliere în școli/grădinițe, dar și ca activitate de teambuilding, în care participanții află despre efectele poluării cu pungi de plastic și își personalizează sacoșa, pictând-o. Este un mod creativ și informativ de a lupta împotriva pungilor de plastic.

 

F5Fii voluntar

Ai timp liber pentru a face bine? Echipa Atelierului este mereu deschisă voluntarilor care să-i ajute pentru dezvoltarea proiectului cu: abilități în comunicare, grafică/design, organizare evenimente, logistică.

ADP un proiect VP

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.