Vino cu electronice vechi si intra gratuit la Clubul Control!

1

Nu este tocmai domeniul nostru de informatii, dar dorim totusi sa publicam un scurt articol despre o petrecere ce se pune la cale in Bucuresti la Clubul Control. Este vorba despe Environ party unde poti sa ai acces gratuit daca aduci electrocasnice vechi. Sau discuri defecte. Sau eletronice vechi. Sau telefonul de acum 100 de ani. Sau neonul ars. Sau?

Miercuri 21 aprilie 2010 vine in vizita la Control Suie Paparude, iar joi, 22 aprilie 2010 este randul celor de la Silent Strike sa incante sunetul! Afisele le-am gasit pe site-ul clubului.

Clubul Control, Str. Academiei nr.19 (Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura)

feedback@control-club.ro
rezervari@control-club.ro

Telefon: 0733 927 861

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.