Vino cu dozele în Parcul Tineretului în 18 iulie!

0

Caută în casă 25 de doze de aluminiu şi vino cu ele în Parcul Tineretului!  Ai grijă să faci acest lucru în data de 18 iulie 2009, căci atunci se întâmplă campania Marea Redozare!

Asociaţiile EcoAssist şi Alucro organizează pe 18 iulie campania Marea Redozare, la care bucureştenii sunt invitaţi să oprească dozele din aluminiu după consumarea conţinutului şi să vină cu cel puţin 25 în Parcul Tineretului, pentru a se înscrie la tombola cu premii. EcoAssist îi invită pe bucureşteni să colecteze selectiv doze din aluminiu.” Articolul complet este pe realitatea.net
 
„Foarte important de reţinut este faptul că dozele din aluminiu sunt numai cele inscripţionate ALU. Conservele de peşte, pateu, bulion, porumb, mazare sau orice alte alimente, inscripţionate ACC sau FE, nu sunt confecţionate din aluminiu şi nu vor fi primite în cadrul acestui eveniment”, se mai arată în comunicat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează