Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino alături de noi: căutăm Fundraiser şi Specialist în PR!

0

Fundatia Noi Orizonturi - cautam Fundraiser si Specialist PR

Fundaţia Noi Orizonturi  anunţă selecţia pentru ocuparea unui post de Fundraiser şi Responsabil de Comunicare si PR, în Bucuresti. Fundaţia Noi Orizonturi este o organizaţie non-profit care derulează programe de educaţie prin experienţă adresate cu precădere tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani. Fundaţia urmăreşte dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale tinerilor, cultivarea valorilor morale precum şi stimularea competenţelor civice şi a responsabilităţii faţă de comunităţile în care aceştia trăiesc. In cadrul programelor sale, Fundaţia Noi Orizonturi foloseşte două metode principale: educaţia prin serviciul în folosul comunităţii (service learning) şi a educaţiei prin experienţă (outdoor education) prin cele două mari programe ale sale IMPACT şi VIAŢA. Pentru mai multe detalii despre aceste programe, vizitaţi: www.noi-orizonturi.ro).Mai multe informaţii găsiti pe site-ul nostru la secţiunea carieră:
– pentru anunţul privind postul de Fundraiser găsiţi: Angajare Fundraiser;
– pentru anunţul privind postul de Responsabil PR găsiţi: Angajare Specialist Comunicare & PR;

Persoanele interesate sunt rugate să trimita un CV însoţit de o scrisoare de intenţie până la data de 02.06.2013, la adresa de e-mail: diana_certan@noi-orizonturi.ro. Vor fi contactate numai persoanele care îndeplinesc cerinţele menţionate şi sunt selecţionate pentru interviu. Interviurile vor avea loc în perioada 4 – 7 iunie.2013, la sediul Fundaţiei din Bucuresti. Pentru detalii suplimentare puteţi suna la 0721/247017 – persoana de contact Diana Certan – Director Operaţional – Fundaţia Noi Orizonturi.

 

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.