Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vineri si sambata te invitam la cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP

0

Vineri si sambata incepe cel mai mare eveniment de cariera: 15 000 de vizitatori, 90 de companii participante, 3000 de joburi, programe de internship si management trainee, 27 de workshop-uri si 2 conferinte.  

Te invitam la Sala Palatului (Bucuresti) pe 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00

Oferta oportunitatilor de cariera acopera toate ariile iar TOP 6 industrii in functie de numarul companiilor care participa la Angajatori de TOP este:

IT  – 24 companii participante
Outsourcing – 11 companii participante
Inginerie – 10 companii participante
Bunuri de larg consum – 9 companii participante
Consultanta – 8 companii participante
Telecom – 6 companii participante

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP, le recomandam candidatiilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro, sa se inscrie la workshop-uri de cariera si conferintele tematice unde vor primi informatii utile despre dezvoltarea lor profesionala.

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, candidatii pot participa la:

27 de workshop-uri unde vor avea oportunitatea de a interactiona cu angajatori precum: Coca-Cola HBC Romania, Intel, BCR, 1&1 Internet Development, Deloitte, Orange, Ixia, Oracle, Ernst&Young, Danone, Huawei, Romtelecom, Kraft Foods Romania, Genpact, Accenture, Bitdefender, WNS Global Services, Sandoz Romania, Michelin, JTI, CGS – Computer Generated Solutions, HP, PwC, Bearing Point, Google;
2 conferinte: “Care sunt cele mai cautate tehnologii IT in 2012” conferinta sustinuta de reprezentantii IBM si Incrys si  “Fara experienta – Cum sa depasesti acest paradox” conferinta sustinuta de reprezentantii BRD – Groupe Société Générale si Nestlé Romania;
30 de programe de internship si trainee oferite de companii precum: BCR, Billa Romania, Bitdefender, Carpatcement Holding, Cefora Business School, Coca-Cola HBC Romania, Genpact, Intel, Ixia, JTI, Kraft Foods Romania, L’Oréal, Mazars, Mega Image, Nestlé Romania, Unilever, Luxoft Romania

Alaturi de numarul mare al angajatorilor, oportunitatilor de cariera, workshop-urilor si conferintelor candidati pot:

obtine o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca din Romania in acest moment;
beneficia de consiliere in cariera gratuita pentru a creste puterea de convingere a CV-ului;
interactiona cu recruiteri si manageri de resurse umane si isi pot depune CV-ul la persoane care vor lua decizia de angajare.

Romtelecom, unul dintre angajatorii prezent in cele doua zile ale evenimentului “ofera anul acesta oportunitati de cariera pentru persoane cu experienta in domeniile IT, operatiuni, vanzari,  customer experience, orientate catre client, inovative, creative, interesate de dezvoltarea lor profesionala. De asemenea, programul de Internship Romtelecom va continua si anul acesta, ajungand la cea de-a patra editie. Programul se va concentra pe ariile IT, tehnologie, customer experience. Studentii in ani terminali vor fi secondati in procesul de invatare si formare de o echipa de mentori alesi dintre cei mai buni profesionisti din domeniul telecom si vor avea acces la tehnologii de ultima generatie, intr-un mediu complex de business” a declarat Luciana Diaconu, Director Dezvoltare Organizationala, Romtelecom.

„In calitate de cel mai mare operator de call-center din Romania, si printre cei mai importanti din estul Europei, cu peste 2500 angajati in cele 3 locatii din  tara, Bucuresti, Brasov si Sibiu, estimam ca anul 2012 va sta sub semnul dezvoltarii, implicit si din punct de vedere al recrutarii de personal. Strategia de recrutare este focusata pe deschiderea a 500 de noi pozitii, cu precadere in Bucuresti si Sibiu, pentru vorbitorii de limbi straine (engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, olandeza, portugheza, turca)” a declarat Vladimir Sterescu, Senior Vice President, CGS – Computer Generated Solutions.

“Ultimele 12 luni au reprezentat pentru Ixia Romania o etapa de crestere accelerata a echipei. In acest moment procesul de consolidare organizationala reprezinta o prioritate pentru intreaga echipa manageriala. Investim masiv in activitati de cercetare-dezvoltare, oferind oportunitati extraordinare pentru cei care doresc sa lucreze cu tehnologii de ultima generatie si pentru cei care doresc sa isi dezvolte cariera pe directia tehnica sau manageriala. Incercam sa asiguram angajatilor un mediu de lucru cat mai placut si stimulant, care sa asigure un echilibru intre viata profesionala si cea personala: flexibilitatea programului de lucru, variate mijloace de recreere si alte beneficii atat pentru ei, cat si pentru familiile lor” a declarat Adriana Radu, HR Manager, IXIA.

In ceea ce priveste profilul candidatului cautat de companii acesta este reprezentat de profesionisti, absolventi, studenti si masteranzi cu experienta relevanta, competitivi si deschisi catre noi provocari. Cunoasterea a cel putin unei limbi straine creste sansele unui candidat, acest aspect avand uneori prioritate in fata cunostintelor de specialitate. In cadrul acestei editii Angajatori de TOP cele mai cautate limbi straine sunt: germana (cele mai multe pozitii), franceza, spaniola, italiana, olandeza si suedeza.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: Radio21, Bestjobs, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, Evenimente Studentesti, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Stud-life, Medien Conferences, Catalog Cursuri, Curierul National, Romania Libera, Business-edu.ro, Spectacular, Calendar Evenimente, Computer Blog, HIT.ro, COMUNIC@TII Mobile, Metropotam, RegieLive, Balaur, Educativa, Talentees, Start UB si Ziare.com.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: programul Consulting Days, proiectul Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.