Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vineri si sambata iti cauti job?

0

Vineri si sambata are loc cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera la nivel national aduce mai aproape de tinerii profesionisti oportunitatea de a aplica la peste 2 250 de joburi, de a participa la studii de caz, seminare de cariera, workshopuri si prezentari ale celor peste 90 de companii participante.  Intre 30-40 de programe de internship si management trainee sunt lansate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, 21 de seminare de cariera si 3 workshopuri sunt disponibile celor 15 000 de vizitatori care sunt asteptati in cele 2 zile ale evenimentului.

Targul va fi deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00

Peste 2 250 de oportunitati de cariera sunt adresate candidatiilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor, iar printre joburile disponibile exista atat pozitii entry level, mid-level cat si senior. Oferta companiilor acopera toate domeniile de activitate, iar cateva dintre pozitiile deschise sunt: Junior Software, IT Support Technician, Software Engineer (IT&C), Accounts Payable/Receivable  Business Analyst, Customer Service representative (BPO), Senior Advisor,  Auditor Junior (Consultanta si Audit), Business Analyst, Relationship Manager, Agent Servicii Client (Financiar-Bancar).

Din industria IT&C, Freescale Semiconductor Romania reprezinta una dintre companiile cu planuri ambitioase de recrutare pentru targul de cariera Angajatori de TOP: “Freescale Semiconductor Romania reprezinta unul dintre cele mai semnificative centre de design de inginerie software pentru compania americana Freescale Semiconductor Inc. Aici, peste 200 de ingineri romani concep si dezvolta aplicatii software pentru platformele Freescale. Pentru 2011 avem in plan deschiderea de 40 noi pozitii la recrutare, care vizeaza ingineri software cu diverse nivele de expertiza, de la proaspat absolventi, pana la seniori pentru pozitii de architect de solutii. Profilul general cautat este de expert in domeniul embedded software” a declarat Adrian Lupulescu, HR Manager Eastern Europe, Freescale Semiconductor.

 

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP de pe 8-9 aprilie, vizitatorii au oportunitatea:

-sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante;

-sa aplice CV-ul pentru cele 2 250 de pozitii deschise in cadrul evenimentului;

-sa participe la studii de caz, seminare si workshopuri de cariera;

-sa se informeze despre programele de internship si management trainee ale companiilor participante;

-sa primesca feedback personalizat referitor la modalitatile de imbunatatire a CV-ului la standul CV Clinic.

Un concept inovator la aceasta editie a Angajatori de TOP este Career Race, o competie ce ii provoaca pe tinerii profesionisti sa afle mai multe despre firmele care ii intereseaza si le ofera oportunitatea de a castiga traininguri puse la dispozitie de companiile partenere, de a participa la evenimente de tip „open days” sau „job shadowing”.

Case Study Challenge reprezinta un proiect nou care ofera tinerilor selectati posibilitatea de a intra in  competitie alaturi de alti tineri talentati unde isi pot demonstra creativitatea, spiritul de echipa, inovatia si abilitatile de intreprinzator intr-un studiu de caz dezvoltat de echipa INTACT Media Group.

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP, le recomandam tinerilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro, sa verifice programul celor 21 de seminare de cariera si 3 workshopuri si sa participe la cele de interes pentru a afla mai multe informatii despre oportunitatile de cariera din compania respectiva. Dacia, Renault, Deloitte, BCR, Coca-Cola HBC, ING Bank, PwC, KPMG, BRD, Philip Morris, Oracle, IBM, Accenture, Intel, HP, Google, Ernst&Young, JTI, WNS, Bearing Point, Freescale sunt organizatiile cu care tinerii profesionisti vor putea interactiona in cadrul acestor prezentari.

Unul dintre workshopuri de cariera este Internships – first step to a career. Finalitatea acestui workshop este de a contura o imagine de ansamblu despre oportunitatile pe care le deschide un internship in cadrul companiei, de a descoperi care sunt obiectivele concrete ale unui astfel de program si in ce consta procesul de selectie.

Intre 30-40 de programe de internship si management trainee sunt lansate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Cateva dintre companiile care au astfel de programe sunt: Carpatcement Holding, Infineon, Kraft Foods Romania, BCR, Coca-Cola HBC, Gameloft, Intact Media Group, JTI, Adrem Invest, Grup Renault Romania, KPMG, Microsoft, Raiffeisen Bank, Rompetrol, Schenker Romtrans, TeamNet, Unilever, Tenaris Silcotub, Bergenbier, Mazars, Pepsico.  O parte dintre domeniile in care se vor desfasura aceste programe sunt: economic, tehnic si socio-uman. Pentru programele de internship pot aplica in general, atat studentii cat si masteranzi, in timp ce pentru programele de management trainee pot opta proaspat absolventii si chiar tinerii care au maxim 2 ani de la absolvire.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions  sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor.  Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul „Top Talents Romania”, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor”, portalul de cariera www.hipo.ro, precum si studiul „Cei mai doriti angajatori”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.