Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vineri, 5 noiembrie, Conferinta publica”Actorul si mastile lui”

0

Vineri, 5 noiembrie, Conferinta publica”Actorul si mastile lui”- invitati Mihai Maniutiu, Marcel Iures, Radu Amzulescu, Oana Stefanescu, Marian Ralea.

Un nou eveniment din seria conferintelor publice „Cultura bate criza”, conferinte care propun publicului „oameni si idei-forta”, are loc vineri 5 noiembrie, incepand cu ora 16.00 in cadrul Aulei  din Bucuresti.

„Cultura bate criza este un spatiu al reflectiei despre lume, despre noi insine si despre valori autentice; echidistant fata de grupurile de putere, fara politizari si vedetisme, nici acuzatii ori victimizari inutile.”, sustine Sorin Alexandrescu, initiatorul demersului si moderatorul acestei conferinte.

„Cine ar putea masura cantitatea de ireal care intra in realitatea diurna a unui actor? Cand oare se poate spune despre actor ca este el insusi? In multiplicitate? In refuzul oricarei identitati? Cand pare a fi mai multi, ori cand pare a fi nimeni?”, sunt cateva dintre intrebarile la care regizorul Mihai Maniutiu si invitatii sai incearca sa raspunda vineri.

(Multumim E. Mavrodin!)

sursa: www.hotnews.ro

Despre autor

avatar

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.