Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vineri, 20 martie 2015 are loc o nouă reprezentatie a piesei de teatru “4 mp”.

0

Vineri, 20 martie 2015 are loc o nouă reprezentatie a piesei de teatru “4 mp”. Spectacolul va avea loc începând cu ora 19.00, la Biblioteca Metropolitană București, Filiala George Călinescu – Ghidigeni (Str. Gura Lotrului nr.9, sector 5).

Invitatie la teatru Callatis

Această piesă de teatru (trailer „4m2” aici: https://www.youtube.com/watch?v=0xZOUdpGlgc ) a apărut la inițiativa Centrului de Resurse pentru participare publică – CeRe, din dorința de a stimula spiritul civic al locuitorilor Bucureștiului prin artă. Piesa este inspirată din activitatea unor grupuri de inițiativă active la nivelul Capitalei și ilustrează modul în care cetățenii pot convinge autoritățile publice să intervină în decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme din comunitate (construcții care sufocă orașul, defrișări abuzive ale spațiilor verzi, lipsa transparenței decizionale a administrației în relație cu cetățenii etc).

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.