Vine vancanta?! Nu, incepe BizCampus School!

0

Inspire Business va aduce in atentie un nou proiect adresat studentilor si tinerilor profesionisti.

Editia a 2-a a BizCampus School isi propune sa ofere inca unei generatii de tineri bazele de care au nevoie pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Proiectul cuprinde 4 module de training pe durata a 5 saptamani si sustinute de traineri renumiti.

UPDATE, azi, 7 mai 2012 noile date sunt: 

Modulul 1: Educatie financiara – Anda Racsa (18 si 22 mai)

Modulul 2: Comunicare non-verbala – Dragos Stoian (26 mai)

Modulul 1: Inteligenta emotionala – Lucian Ghinda (02 iunie)

Modulul 4: Misiune personala – Adriana Sumanaru (09 iunie)

—–

Pe scurt:

Modulul 1: Inteligenta emotionala – Lucian Ghinda (12 mai)

Modulul 3: Educatie financiara – Anda Racsa (18 si 22 mai)

Modulul 2: Comunicare non-verbala – Dragos Stoian (26 mai)

Modulul 4: Misiune personala – Adriana Sumanaru (02 iunie)

 

Ce trebuie sa faci: Intra pe www.bizcampus school.inspirebusiness.ro si afli mai multe informatii despre proiect, dar si ce s-a intamplat la editia anterioara. Tot acolo vei gasi formularul de inscrieri!

Inscrie-te, trimite-ne cv-ul la office@inspirebusiness.ro si convinge-ne ca trebuie sa faci parte din program. Pentru prima etapa a proiectului vor fi selectati doar 60 de participanti, iar pentru etapa finala vor ramane 30 de finalisti.

Asadar, te asteptam la BizCampus School, programul dezvoltarii tale!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează