Vine vancanta?! Nu, incepe BizCampus School!

0

Inspire Business va aduce in atentie un nou proiect adresat studentilor si tinerilor profesionisti.

Editia a 2-a a BizCampus School isi propune sa ofere inca unei generatii de tineri bazele de care au nevoie pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Proiectul cuprinde 4 module de training pe durata a 5 saptamani si sustinute de traineri renumiti.

UPDATE, azi, 7 mai 2012 noile date sunt: 

Modulul 1: Educatie financiara – Anda Racsa (18 si 22 mai)

Modulul 2: Comunicare non-verbala – Dragos Stoian (26 mai)

Modulul 1: Inteligenta emotionala – Lucian Ghinda (02 iunie)

Modulul 4: Misiune personala – Adriana Sumanaru (09 iunie)

—–

Pe scurt:

Modulul 1: Inteligenta emotionala – Lucian Ghinda (12 mai)

Modulul 3: Educatie financiara – Anda Racsa (18 si 22 mai)

Modulul 2: Comunicare non-verbala – Dragos Stoian (26 mai)

Modulul 4: Misiune personala – Adriana Sumanaru (02 iunie)

 

Ce trebuie sa faci: Intra pe www.bizcampus school.inspirebusiness.ro si afli mai multe informatii despre proiect, dar si ce s-a intamplat la editia anterioara. Tot acolo vei gasi formularul de inscrieri!

Inscrie-te, trimite-ne cv-ul la office@inspirebusiness.ro si convinge-ne ca trebuie sa faci parte din program. Pentru prima etapa a proiectului vor fi selectati doar 60 de participanti, iar pentru etapa finala vor ramane 30 de finalisti.

Asadar, te asteptam la BizCampus School, programul dezvoltarii tale!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează