Vinde-ți ideea…ACUM

0

 Vindeti ideea

Ce?

Ai o idee de afacere, dar nu știi de unde să începi.

Te învârți în cerc.

Planifici o dată, de două ori, de trei ori … și apoi nimic.

Pasul cel mai greu pentru orice antreprenor începător este primul client și asta nu fiindcă este greu să îl convingi pe el (sau pe ea).

Mai greu e să te convingi pe tine să CERI.

„Vinde-ți ideea … ACUM” este o aventură de învățare care îți arată singurul mod de a trece peste această barieră:  treci la acțiune.

În doar 4 ore, vei reinventa un produs simplu și împreună cu echipa ta vei face prima vânzare cu misiunea de a sparge o primă barieră (mentală): cea de 100 de lei.

Atelierul începe cu întâlnirea de la Incubator107, când vom forma echipele și von afla de ce CreAction este modul în care antreprenorii gândesc și acționează. În partea a doua, vom pleca pe “teren” pentru aventura adevarată: transformarea unor resurse (puține) în clienți mulțumiți.

Cu cine?

Sunt Lucian Grămescu și am o pasiune pentru oameni care transformă idei în realitate.

Am descoperit pasiunea asta după 5 ani de lucru cu 230 și ceva de echipe de studenți în cursa către primul lor client în JA StartUp Program, premiat de Business Review în 2014 pentru suportul acodat tinerilor antreprenori.

M-au ajutat și coordonarea a 25 de evenimente JA Innovation Camp, prin care tinerii învață să gândească idei de afaceri și soluții sociale “altfel”, și mai multe ediții din România ale Global Entrepeneurship Week, Intel Business Challenge Europe și prima ediție Get in the Ring.

M-am întâlnit cu astfel de oameni și ca mentor sau membru al juriului StartUp Weekend, Innovation Labs și Good To Go.

Răspunsul final l-am găsit într-o întâlnire (întâmplătoare) cu un student mexican venit în Barcelona să studieze design de mobilă, dar mai multe despre acest moment îți voi povesti la atelier.

Când?

duminică@incubator107, 18 ianuarie 2015 de la 16:00 la 20:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1437, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează