Viky Red, concert live despre dragoste :) în Club Live

0

Pe data de 9 mai, Viky Red va cânta pe scena Clubului Live, cel mai mare club de muzică live din România. De la ora 22.00, artistul va pune în scenă un show special care va crea o atmosferă caldă, plină de energie și bună-dispoziție.

În cadrul concertului, Viky Red va cânta și cea mai nouă piesă a sa, “Poate”, piesă pe care a lansat-o de curând. Aceasta vorbește despre relații într-o manieră amuzantă, unde totul este pus sub semnul incertitudinilor.

Viky_Red

Și pentru că tot se apropie vara, din repertoriul artistului nu va lipsi nici una dintre piesele care l-a consacrat, precum “Miroase a dragoste de-o vară”! Cei prezenți la concert vor putea asculta live și alte piese semnate Viky Red și extrem de apreciate, precum: ”If you ever feel”, “Beautiful lights” sau “Deep into your heart”!

Pentru acest concert, biletele pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro sau din rețeaua de magazine UMAN din toată țara.

Pentru mai multe detalii despre acest concert puteți accesa pagina sa de Facebook – https://www.facebook.com/vikyred!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează