Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Viitorul vine la București în 24 mai. Innovations for Tomorrow 2017

0

Cum va arăta lumea în 10, 20 sau 30 de ani? Care sunt cele mai noi tehnologii care ne îmbunătățesc viața și cum sunt afectate industriile, piața muncii sau societatea de noul val tehnologic? Vino la Innovations for Tomorrow în 24 mai să discutam despre Viitor! Experți și lideri de business din Dubai, Los Angeles, Bruxelles, București sau Atena vin la București să explorăm împreună viitorul inteligenței artificiale, al transportului, al medicinei sau al societății.

18301804_10156032438118056_2403857991720691982_n

Discutăm despre cum se vede, din Silicon Valley, viitorul roboților cu Ioan Istrate, primul român câștigător al competiției internaționale XPrize. El construiește primii avatari de roboți umanoizi în Los Angeles și Tokyo: ”Poți să dai mâna cu cineva din Sydney în timp ce ești la Londra și să se simtă real.”

Doctor inginer Petrică Dulgheru va prezenta o imagine de ansamblu a efectelor automatizării asupra industriilori europene precum și viitorul transportului ca urmare a experienței lui îndelungate în industria auto în Belgia și Irlanda.

Discutăm cu Janusz Frackowiak, Chief Engineer, Fractal despre cele mai noi tehnologii la care lucrează în Dubai: Hyperloop, Health Capsules, drone automatizate sau Augumented Reality. De asemenea, povestim cu el și despre primele case și clădiri de birouri printate 3D în Dubai.

Perspectiva României va fi dată de Augustin Jianu, Ministrul Comunicațiilor și al Societății Informaționale care va discuta despre agenda digitală și provocările noilor tehnologii asupra societății, urmat de o serie de prezentări despre cele mai noi progrese în inteligență artificială (AI) și data science alături de Carmen Oprea, Co-fondator, Socital și Ioan Iacob, CEO Qualitance. Bogdan Iordache, co-fondator How to Web și TechHub ne va povesti despre cum distribuția digitală schimbă modelele de business.

În ultima parte a evenimentului, Dr. Flavia Zant va vorbi despre inovațiile în genetică și viitorul medicinei, urmată de conversații despre viitorul muncii, societății și reducerea inegalității în România alături de Dragoș Pîslaru, economist și fost ministru al muncii și Andrei Țărnea, Comisar al Sezonului Franța-România.

Innovations for Tomorrow

Sub egida World Economic Forum, comunitatea de Global Shapers din Bucuresti organizează acest eveniment ca urmare a unei serii de conversații ale WEF la Davos, dar și ca urmare a discuțiilor din alte evenimente globale. Conferința din 24 mai este organizată în colaborare cu Hello Tomorrow, una dintre cele mai mari competiții și comunități pentru start-ups în știință și tehnologie din lume. Evenimentul este susținut de UniCredit Bank, Enevo Group și Teatrul Apollo 111.

Conferința Innovations for Tomorrow va avea loc în 24 mai, începând cu ora 09:30 la Teatrul Apollo 111 (Palatul Universul, Str. Actor Ion Brezoianu 23-25) iar înscrierile se pot face pe www.4IR.globalshapers.ro

Global Shapers Bucharest Hub este o rețea de comunități de tineri lideri din peste 460 de orașe sub egida World Economic Forum. În București organizează dezbateri pe teme civice, sociale sau de inovație, și este organizatorul Social Impact Award, competiție și program educațional internațional în antreprenoriat social.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.