Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ViitorPlus este în căutare de voluntari

0

VoluntarPentruMediuSesiunea s-a terminat! Ai planuri de VARĂ? VREI să te bucuri de o VACANŢĂ şi o VIAŢĂ într-un mediu mai curat?

 ViitorPlus ţi-a pregătit o experienţă unică de dezvoltare personală şi profesională
şi
satisfacţia de a contribui concret la o lume mai bună!

 Eşti student(ă) şi eşti pasionat(ă) de protecţia mediului înconjurător? Vrei să ai un impact personal pozitiv prin implicarea ta zi de zi ca voluntar pentru mediu şi pentru oameni? Dacă răspunsul tău este DA, poţi aplica ca voluntar pe unul din proiectele ViitorPlus:

Dacă te potriveşti descrierii din prezentarea postului şi doreşti să te implici cu ce ai tu mai bun de oferit personal şi profesional, cu voie bună dar şi cu seriozitate, te invităm să urmezi paşii de recrutare şi selecţie:

  1. Să completezi chestionarul on-line şi să trimiţi un CV la hr[at]viitorplus[punct]ro până la data de 4 iulie 2013, ora 12:00;
  2. În cazul în care vei fi selecţionat(ă), te vom invită la un interviu în perioada 9- 10 iulie 2013;

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în jurul tău!” (Mahatma Gandhi)

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.