Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ViitorPlus cauta manipulant marfa pentru proiectul Recicleta

0

Postul este de 6 ore/zi, pe perioada determinata de 3 luni, cu posibilitate de prelungire și urmatoarele responsabilități:

– deplasarea la firmele inscrise în proiect pe cargo-bicicleta și colectarea deseurilor de hârtie stranse de acestea (încărcarea și descarcarea cargo-bicicletei și a remorcii).
– asigurarea completarii și semnarii documentatiei necesare de către persoanele avizate.

CERINTE:
– seriozitate;
– responsabilitate;
– punctualitate;
– cunoasterea legislatiei rutiere reprezintă un avantaj.

Procedura de aplicare este sa ne sunati pentru a programa un interviu la numarul de telefon: 0735.215.453 sau sa ne trimiteti un CV pe adresa de mail: hr@viitorplus.ro.

Detalii despre Recicleta si aici.

recicleta desen

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.