Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIITORPLUS caută Manager de Întreprinderi Sociale pentru ATELIERUL DE PÂNZĂ şi RECICLETA!

0

Căutăm o persoană dedicată full-time care să coordoneze activitatea celor două întreprinderi sociale: SC ATELIERUL DE PÂNZĂ SRL şi RECICLETA.

Aceasta se va ocupa în principal de managementul financiar, vânzări şi strângerea de fonduri pentru cele două întreprinderi, dar şi de gestionarea per ansamblu a celor 2 echipe din punct de vederea al deciziilor de structură de personal şi administrative. Va lucra şi va avea ca subordonaţi cei doi asistenţi operaţionali de proiecte şi va colabora şi raporta continuu cu/către echipa de management şi consiliul director ViitorPlus.

Mai multe detalii legate de profil, responsabilităţi şi beneficii în fişa de post pe: www.viitorplus.ro/articles/manager-intreprinderi-sociale

Pentru a aplica la acest post, candidaţii sunt invitaţi să trimită un CV şi o scrisoare de intenţie până la data de 28 martie 2014 la hr@viitorplus.ro.

Vor fi invitaţi la interviu numai candidaţii care se califică pentru acest post. În luna aprilie 2014, va exista o perioada de probă de trei săptămâni (remunerata, în regim part-time 4 ore/zi) pentru cei mai buni 2-3 candidaţi. Decizia finală pentru angajarea Managerului de Întreprinderi Sociale va fi luată în funcţie de performanţa dovedită în această perioadă. Prima lună de angajare pe post: mai 2014.

Citește și alte informații de Bine despre România!

Te aşteptăm cu provocări în echipa ViitorPlus! Redescoperim împreună legatura cu natura şi investim în ce lăsăm în urma noastră.

ViitorPlus_Textile bag 1

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.