VIDEO Power of Words

0

In perioada 20-21 martie 2013, AEGEE-Bucuresti organizeaza The Power of Words, un eveniment dedicat studentilor pasionati de comunicare, la Dianei 4. Initiat de Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti, evenimentul isi propune sa ofere studentilor cele mai utile cunostinte din domeniul Educatiei si Comunicarii. Obiectivul principal este sustinerea participantilor in formarea unor abilitati de folosire a cuvintelor, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate in plan profesional si personal.

Astfel, pe 20 martie vom vorbi despre Educatie. Cele 3 conferințe vor fi sustinute de: Vlad Dumitrescu laEducatia non-formala, Paul Olteanu la Personal Branding, iar pentru sectiunea de Vanzari vom avea un invitat special.. La sfarsitul celor 3 sesiuni, va avea loc workshop-ul cu tema „Puterea cuvintelor in vanzari”.

In cea de-a doua zi a evenimentului, pe 21 martie, vom vorbi despre Comunicare. Participantii vor primi informații utile in aceste domenii din partea unor specialiști, precum: Daniela Irimia la Advertising, Laura Mihailescu la Public Relations si Cristian China-Birta la Blogging. 20 dintre participanti vor avea ocazia sa ia parte la workshop-ul cu tema „Campanie de comunicare de la A la Z”.

Prima editie a proiectului The Power of Words a avut loc pe 28-29 noiembrie 2011. Aceasta s-a dovedit a fi un succes datorită interesului, entuziasmului si implicarii active a participantilor, atat in cadrul conferintelor, cat si in cadrul workshop-urilor.

The Power of Words

AEGEE este cea mai mare asociatie studenteasca interdisciplinara din Europa, non-profit si non-guvernamentala, independenta din punct de vedere politic, infiinaata in Bucuresti in 1997. AEGEE-Bucuresti se numara printre cele peste 200 de antene (filiale) din 40 de tari europene, AEGEE inregistrand aproximativ 13 000 de membri. Credem in valori europene precum comunicarea, mobilitatea si integrarea studentilor, dezvoltate intr-un cadru bazat pe cooperare, toleranta si respect reciproc.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează