VIDEO Forme empatice, performance la Galeria Galateea Bucuresti, 16 august

0

„Am prins o casă zburătoare mai aproape de pământ. Acum pot urmări viaţa agitată a locatarilor ei”.

un performance de Alex Buescu,

vineri, 16 august, ora 17:00, la Galeria Galateea 

finisajul expoziției “Forme empatice 

aFIS

 

Elena și Marcel Scutaru 

„Imaginile se influențează și se amprentează reciproc dacă se află una în vecinătatea alteia. Acestea coabitează fără a-și încălca teritoriul, fără a-l violenta. Ele își împrumută una alteia elementele figurative, senzitive, reflexive, expresive, apropiindu-se de ceea ce înseamnă empatia formei.

Expoziția pornește de la ideea de empatizare a operelor de artă aflate în atelierul Elenei și al lui Marcel Scutaru. Fiecare dintre cei doi artiști vine cu un discurs diferit, personal, dar în care se regăsesc elemente comune, rezultate datorită alăturării. Din tot acest proces de amprentare se naște un traseu al corespondențelor – colecție, pasăre, suprafețe epurate – toate înmănuncheate spre îngemănare, în efigia cuplului Scutaru.”

Raluca Băloiu, curator

Galeria Galateea

(Calea Victoriei 132, sector 1, Bucureşti)

tel:+40 21 317 38 14, mobil: +40 745 355 941

www.galeriagalateea.blogspot.com

Program galerie: 11.00 – 19.00 (luni), 12.00 – 20.00 (marţi-vineri), închis sâmbata şi duminica.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează