VIDEO: FILMUL „Delta Dunarii, paradisul aproape pierdut”, peste 200 de zile de filmare in Delta Dunarii

1
Azi, Miercuri, 30 ianuarie, ora 18:30, la cinema Elvira Popescu din Bucuresti va fi proiectat in premiera documentarul „Delta Dunarii, paradisul aproape pierdut”, rezultatul a peste 200 de zile de filmare in Delta Dunarii. Documentarul este o producție Mediana Communication 2012 pentru Asociația Salvați Dunărea și Delta.
După proiecție, publicul este invitat la discuții alături de invitații noștri: Ivan PatzaichinEduard Bratfanoff (Guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării), Eugen Petrescu (Societatea Ornitologică Română, Iliuță Goean (fotograf) și echipa de filmare. Discuția va fi moderată de Liviu Mihaiu, președintele Asociației Salvați Dunărea și Delta.
Filmul documentar face parte din proiectul “Delta Dunării- paradisul aproape pierdut”- campanie de informare şi conştientizare cu privire la protejarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, implementat de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu Administraţia Biosferei Delta Dunării, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

 

Afiș final proiectie documentar_var 1_low rez (1)

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina noastră de Facebook.
Trailerul documentarului si alte minidocumentare despre specii din Delta Dunarii realizate in cadrul proiectului „Delta Dunarii, paradisul aproape pierdut” pot fi vizionate pe canalul YouTube Salvati Delta:

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Din pacate, cred ca sunt printre putinele tari europene care parca nu vrem sa ne respectam valorile. Pacat ca singura tara din Europa care a fost binecuvantata cu o astfel de minunatie a naturii o abandoneaza si o chinuie in toate formele in care se poate chinui o astfel de resursa. Trist!

Comentează