VIDEO „Experience Romania like we do”: turneu de cultura urbana!

0

Cel mai tare turneu de cultura urbana din România deschide seria de evenimente anuale cu prima petrecere oficială WeTour “Experience Romania like we do!”

 

Pe 21 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, la Colectiv, ești invitat să vizualizezi în premieră filmul oficial WeTour 2013 by Mihai Bivol în cadrul unui mix eclectic de cultură urbană care îmbină: oldschool hiphop, graffiti, expoziție de fotografie, breakdance, film și underground folclor.

Așa că artiști, styleri, rideri sau pasionați de cultură urbană, get your swag on, cuz WeTour Crew is in the house! Aaaaaait!

We Tour înseamnă  promovarea culturii urbane în peisajul autentic românesc adunând la fiecare ediție rideri și adepți din diferite domenii de exprimare underground.

În ultimii 5 ani s-au organizat deplasări în țară și în Europa cu ajutorul cărora comunitatea a crescut, fapt care a ajutat la diversificarea activităților și totodată unificarea lor sub un singur motto “Experience România like we do!”.

We Tour Party are loc în club Colectiv , cel mai fresh spațiu din București, dotat cu determinarea să alinieze viața de noapte românească la standardele principalelor hub-uri urbane din Europa care setează un nou standard al calității in ceea ce cuprinde concerte, petreceri, expoziții și happening-uri de noapte, intr-o fostă fabrică de teniși.

Din punct de vedere muzical, aducem în fața voastră artiști care considerăm că nu au nevoie de nicio prezentare: Vlad Dobrescu, Subcarpați, Flou Rege, Aforic și Chimie, iar pe parcursul serii vom asista la demonstrații de breakdance din parte trupei Frequency, câștigători la “Romania Danseaza”

Pentru cei vizuali, pereții Colectiv-ului vor găzdui expoziția foto cu fotografii profesionale realizate de participanți ai turneului (4:44 Film & Photography s.a).

De visuals se ocupă Cote, de restul surprizelor ne ocupăm noi

Vino și tu la party și asistă la premierea riderilor WeTour!

WeTour Party este un eveniment susținut de partenerii media:

Bravo,  Sapte Seri, 10 lucruri, Vandallist, TPU.ro, TPT, BroNews.com, HipHopNews, Ziarul Ring, RoEvents, Sk8ting.ro, Skatemap, TeenPress, Best Event, djsets.ro, VICE, anyplace.ro, orasulm.eu, regielive.ro, 220.ro, 4:44 Film & Photography, HaiHai, Experimentalist, F64, sub25, TATAIA, hipmag.ro, tilllate.com, musicnights.ro, studentie.ro, Mixtopia, HipHopLive, ExtremeAddict, HighSound, Cooltivator, Utv, I Think I Like It, Urban.ro, Feeder.ro, iConcert.ro, IQads, Modernism, Cooperativa Urbana, Urban Things,  Zonga, Sekazone, Black Sheep Sound, Sunete Subsol, Radio Guerrilla.

We Tour_Party_Flyer (1)

 

Teaser Video:  http://www.youtube.com/watch?v=34EKX_38nI8&feature=youtu.be

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează