Victorie pentru Grupul Iniţiativa Favorit, cinematograful va fi reabilitat!

0

Victorie pentru Grupul Iniţiativa Favorit!

După aproape 3 ani de eforturi, pe care grupul “ Inițiativa Favorit” (constituit din cetăţeni ai Cartierului Drumul Taberei) le-a făcut pentru a convinge Primăria Sectorului 6 de importanța, pentru locuitorii cartierului, a reabilitării fostului cinematograf “Favorit”, avem bucuria de a vă comunica următoarele:

  • în  data de 8 aprilie 2013 în ședința ordinară a Consiliului Local al sectorului 6 s-a aprobat Bugetul consolidat de venituri și cheltuieli al sectorului 6, alocându-se pentru consolidarea, extinderea și modernizarea Cinematografului „Favorit”  11.054 mii lei (aproximativ 2. 600.000 EUR);
  • Grupul „Iniţiativa Favorit” monitorizează, în continuare, activitatea primăriei legată de reabilitarea cinematografului “Favorit” şi transformarea acestuia într-un Centru Cultural, intervenind ori de câte ori este nevoie.

Blog: initiativafavorit.blogspot.com.

favorit renaste

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează