Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Viata in cuplu: Dans sau Lupta?

0

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de marti, 20 ianuarie, de la ora 19:00, la atelierul Viata in cuplu: Dans sau lupta?, sustinut de coach Daniela Andreescu.

Viata in cuplu Dans sau Lupta

Acest atelier va propune sa descoperiti modalitati de comunicare ce pot sprijini construirea unei relatii mai implinite si de durata. Se adreseaza in egala masura barbatilor si femeilor, atat celor care sunt cat si celor care nu sunt implicati intr-o relatie.

Nu exista o reteta absoluta care sa faca o relatie sa dureze. Exista insa repere care pot permite evitarea a numeroase suferinte si confuzii si pot favoriza comunicarea reala si o intelegere mai buna.

Veti face o incursiune in peisajul vietii in cuplu din perspectiva echilibrului intre apropiere si libertate. Va veti intalni cu aspecte din viata de zi cu zi a unei relatii de cuplu, cu propriile asteptari si dorinte de a intelege si a va conduce mai constient propria viata.

Teme principale:

1. De la intalnire la relatie

2. Comunicarea cu partenerul

3. Factori perturbatori si forte de coeziune in cuplu (1)

4. Factori perturbatori si forte de coeziune in cuplu (2)

5. Dezvoltarea unei relatii echilibrate (1)

6. Dezvoltarea unei relatii echilibrate (2)

Lector: Daniela Andreescu

Data incepere: 20 ianuarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar intalniri: 6

Varsta minima: 18 ani

Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.