Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor / eveniment, 7 aprilie

0

Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor

Eveniment susținut de terapeutul Claus Kostka, 7 aprilie, București

parinti autentici

Luni, 7 aprilie 2014, va avea loc la Librăria Bastilia, conferința “Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor”, avându-l ca invitat pe psihologul Claus Kostka. Întâlnirea se desfășoară în intervalul 18:45 – 21:00 și este un eveniment marcă al Părinți Autentici.

“Oamenii se schimbă când, din a fi doar un cuplu de îndrăgostiți, aceștia se transformă în părinți”, este un citat dintr-un interviu acordat de Claus Kostka, cu ocazia prezentului eveniment. Modificarea de perspectivă pentru parteneri este inerentă atunci când în vețile celor doi apar copiii și, odată cu ei, noi nevoi, priorități, poate chiar noi reguli.

Pentru a menține o relație vie, împlinită, invitatul nostru consideră că sunt necesare trei calități cruciale, deoarece ele au toate șansele de a dezvolta un parteneriat real: compasiune, generozitate și prietenie.

Dar cu toții știm că aceste calități se dobândesc în timp, subiectul este complex și cu multe valențe iar sugestiile și exemplele practice unui specialist trecut prin multe experiențe (personale dar și prin prisma muncii sale), sunt mai mult decât binevenite.

Claus Kostka este terapeut cu 30 ani de experienţă în lucrul cu diverse metode de terapie de cuplu, familială şi de creştere a copiilor. Conduce propriile seminarii şi oferă sesiuniindividuale de terapie şi consiliere în Germania, Canada, Franţa, Anglia şi România. Născut în 1955 în Germania, este căsătorit şi tată a 4 copii. Susţinând principiul de relaţii autentice, Claus Kostka a publicat şi cartea „Te iubesc…mai departe ce facem?”.

Așadar, echipa Părinți Autentici vă așteaptă cu drag luni, 7 aprilie, la Libraria Bastilia din Piața Romană, pentru a-l asculta și a-i pune întrebări psihoterapeutului Claus Kostka.

Contribuția pentru această întâlnire este:
1. Bilet pentru o persoană, plata în avans prin transfer bancar: 50 RON
2. Bilet pentru o persoană, plata cash la fața locului: 70 RON
3. Bilet pentru două persoane, plata în avans prin transfer bancar: 80 RON
4. Bilet pentru două persoane, plata cash la fața locului: 100 RON

Pentru mai multe informații ȘI ÎNSCRIERI accesați acest link.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.