Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor / eveniment, 7 aprilie

0

Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor

Eveniment susținut de terapeutul Claus Kostka, 7 aprilie, București

parinti autentici

Luni, 7 aprilie 2014, va avea loc la Librăria Bastilia, conferința “Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor”, avându-l ca invitat pe psihologul Claus Kostka. Întâlnirea se desfășoară în intervalul 18:45 – 21:00 și este un eveniment marcă al Părinți Autentici.

“Oamenii se schimbă când, din a fi doar un cuplu de îndrăgostiți, aceștia se transformă în părinți”, este un citat dintr-un interviu acordat de Claus Kostka, cu ocazia prezentului eveniment. Modificarea de perspectivă pentru parteneri este inerentă atunci când în vețile celor doi apar copiii și, odată cu ei, noi nevoi, priorități, poate chiar noi reguli.

Pentru a menține o relație vie, împlinită, invitatul nostru consideră că sunt necesare trei calități cruciale, deoarece ele au toate șansele de a dezvolta un parteneriat real: compasiune, generozitate și prietenie.

Dar cu toții știm că aceste calități se dobândesc în timp, subiectul este complex și cu multe valențe iar sugestiile și exemplele practice unui specialist trecut prin multe experiențe (personale dar și prin prisma muncii sale), sunt mai mult decât binevenite.

Claus Kostka este terapeut cu 30 ani de experienţă în lucrul cu diverse metode de terapie de cuplu, familială şi de creştere a copiilor. Conduce propriile seminarii şi oferă sesiuniindividuale de terapie şi consiliere în Germania, Canada, Franţa, Anglia şi România. Născut în 1955 în Germania, este căsătorit şi tată a 4 copii. Susţinând principiul de relaţii autentice, Claus Kostka a publicat şi cartea „Te iubesc…mai departe ce facem?”.

Așadar, echipa Părinți Autentici vă așteaptă cu drag luni, 7 aprilie, la Libraria Bastilia din Piața Romană, pentru a-l asculta și a-i pune întrebări psihoterapeutului Claus Kostka.

Contribuția pentru această întâlnire este:
1. Bilet pentru o persoană, plata în avans prin transfer bancar: 50 RON
2. Bilet pentru o persoană, plata cash la fața locului: 70 RON
3. Bilet pentru două persoane, plata în avans prin transfer bancar: 80 RON
4. Bilet pentru două persoane, plata cash la fața locului: 100 RON

Pentru mai multe informații ȘI ÎNSCRIERI accesați acest link.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează