Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vești incubator107 8-14 aprilie

0

Ca niște prinți și prințese, ne răsfățăm, ne luăm lumea în cap și începem săptămâna de marți.

Luni:

8 utopia

 

În timpul destinderii curtenești, în regat se dă în secret o întâlnire de complotare pentru luna care stă să vie.

 

 

 

 

Marți:

9 utopiaMeșterim ce altădată puneam în cuptor și din ingrediente de mâncare ne facem cosmetice naturale. Cosmetice home-made pentru frumusețe naturală – sesiunea pentru Corp, cu Ioana Zachia, de la 19.00 în mansardă.

A fost marți și tot marți este. Și deja știm: dacă e marți e CinePluton. Ne delectăm cu prieteni și cu „The Sorcerer and the White Snake” (2011, China, regia Siu-Tung Ching). De la 21.30 în incubator107.

 

 

Miercuri:

10 utopia

 

Pentru că Tango-ul este mai mult decât doi pași și trei mișcări, l-am readus în incubator de pe tărâmuri argentiniene. De la 19.00, cu Lucia Mîrzan.

 

 

 

 

Joi:

11 utopia

 

Închidem meșterii în mansardă și-i încurajăm să devină maeștri. Train the incubator107 Masters – atelier practic cu Diana Cătană, de la 19.00, în mansardă.

 

 

 

Vineri:

12 utopia

 

Descoperim modul de funcționare și dinamica ființei umane. Ca de la om minunat la om minunat, Vindecare emoțională, cu Elena Radu, de la 19.00.

 

 

 

Sâmbată:

13 utopiaO comunitate ce a supraviețuit ca o misterioasă sinteză culturală a ultimului mileniu balcanic – Cultura aromână prin poveste culinară, de la 15.00, cu Florentina Costea în incubator107.

 

Pentru că ne-a plăcut și mai vrem picturi pe corp cu poveste direct din India, am reinițiat Arta picturii cu henna. Cu Cristina Iacob, de la 19.00 în mansardă.

 

 

Duminică:

14 utopia

Inventăm. Construim. Ne jucăm. Valabil pentru copii și părinți, cu chestii simple de prin casă punem la cale Homemade games – atelier de jocuri pentru copii. Facem două grupe: 2-4 ani și cei mai mari. De la 11.00, cu Andreea Puiu.

Ne-a convins că oricine poate găti sănătos. Am vrut înapoi Andie’s Veggies și, cu 3 rețete noi și sfaturi sănătoase, Andreea Crăciun invadează mansarda. Gătim vegetarian, de la 15.00.

 

 

Dacă vrei să te înscrii la ateliere, dă-ne un semn la adresa inscrieri@incubator107.com.

 

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.