Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vesti incubator107 13-19 mai

0

Cu ghiozdanul în spate, curios, dar răbdător, ne vedem pe la șapte, seara la incubator.

Luni:

13 sinapsa

 

Pentru că educația financiară și modul cum ne gestionăm banii nu se învață în școală, Dragoș Barbălată ne aduce sfaturi practice într-un atelier de Educație financiară – The Money Class. De la 19.00, în incubator107.

 

 

 

Marți:

14 sinapsa

Cercetași-în-suflet de peste tot, adunarea! Se prezintă cercetășia din România și din lume, într-un atelier despre Educație pentru viață și despre… cercetași! Cu Irina Opincaru, de la 18.30, în mansardă.

Și dacă tot e marți, dăm drumul la popcorn și la film. CinePluton în mansardă, de la 21.30 cu lume faină.

 

 

Miercuri:

15 sinapsa

 

Ce-o să fie Bondocel? În memoria comunismului, stingem lumina, tragem draperiile și ne afundăm în lumea copilăriei văzută prin diafilme. Mirel Bănică ne e aproape, cu pasiune și povești, de la 19.00, în mansarda incubator107.

 

 

 

Joi:

16 sinapsa

 

Despre cum se stabilește comunicarea dincolo de cuvinte și cum să creezi energie în grup, ne învață animatorul Silvia Mișu, într-un atelier unde e Totul în joc, nimic în joacă. Animație socio-educativă. De la 18.30, în mansarda și curtea incubator107.

 

 

Vineri:

17 sinapsa

 

Cu energie și curiozitate, dezbatem subiecte cu pro și cu contra și învățăm Debate de la Ioana Covei, începând cu ora 19.00.

 

 

 

 

Sâmbată:

18 sinapsa

 

Vrei să fii relaxat și încrezător când ții o prezentare? Ne întreabă Paul Ardeleanu, coach în public speaking, care Trezește vorbitorul din tine într-un atelier de Public Speaking. De la 17.00, în incubator107.

 

 

 

Duminică:

14 utopia

Diana Catană și Andreea Firăstrăeru ne invită la un atelier de Învățare în comunitate, de la 11.00, să descoperim cum se poate învăța în comunitate, ce sunt comunitățile de practică și învățare și cum funcționează o astfel de comunitate.

 

Dezvoltăm mușchiul vorbitului în public, experimentând și învățând din greșeli. De la 17.00, Paul Ardeleanu ne activează într-un atelier de Public speaking – Trezește vorbitorul din tine.

 

 

Dacă vrei să te înscrii la ateliere, dă-ne un semn la adresa inscrieri@incubator107.com.

 

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.