VESTE BUNĂ: Piste de biciclete în București și sistem similar cu cel din PARIS?

1

 

Vești bune pentru bicicliștii din București.

Ministerul Mediului și autoritățile din București intenționează crearea de piste de biciclete și a unui sistem de închiriere de biciclete pe modelul celui de la Paris, Paris Velib, scrie b365.ro.

Banii pentru investiția necesară ar putea să provină parțial din fonduri ale Ministerului Mediului.

Astfel, bicicletele ar urma să fie închiriate pe baza unui card electronic, luate din orice colț al orașului și lăsate în orice altă stație dedicată bicicletelor de acest tip. Rovana Plumb a spus că are la Minister fonduri de 200 de milioane de lei ce ar putea fi folosite, conform priorităților, inclusiv în acest sens.

 PS: oare să îi credem? …

pista-de-bicicleta

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    ar fi un lucru foarte bun pentru biciclisti dar oare suntem considerati o prioritate sau este nevoie sa mai iesim la cateva demonstratii in strada? daca este nevoie eu sunt pentru 🙂

Comentează