Vernisajul instalației artistei Ana Golici

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în parteneriat cu Bienala Internațională de Gravură Experimentală ediția a 7-a (IEEB7) vă invită vineri, 27 ianuarie, începând cu ora 18.00, la vernisajul instalației artistei Ana Golici (USA/RO), PURICELE “ADEVĂRAT”.

vernisaj

Ana Golici, absolventă a Institutul de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu” din București și membră a atelierului de gravură „Podul”, a expus în locuri precum: Adelphi University, Garden City, NY; Hunter College, NY; New York Hall of Science, NY; Galeria Hanul cu Tei, București, România; The Ljubljana Biennial of Prints, Slovenia; 181st Annual Exhibition, National Academy, NY.

Lucrările vor rămâne expuse în cadrul Muzeului până pe data de 24 februarie 2017. La vernisaj intrarea este liberă, urmând ca apoi expoziția să facă parte din circuitul de vizitare al Muzeului.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.