Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vernisajul expoziției RE F – L ECT, semnată de FotografulTAU – un nou capitol despre emoții în imagini.

0

Luni,15 decembrie 2014, București. Expoziția de fotografie RE F – L ECT semnată de FotografulTAU surprinde trăirile actorului Cristi Iacob într-o serie de imagini cu un puternic impact vizual. Desfășurată într-un loc neconvențional, la Interbelic Victoria, evenimentul marchează totodată aniversarea celor cinci ani de activitate a brand-ului.

FotografulTAU-6768

O echipă, 2 fondatori, pentru care au contat întotdeauna mai mult imaginile decât cuvintele sau cifrele, 5 ani de activitate, sute de proiecte îndrăznețe, mii de flash-uri declanșate. Un actor, Cristi Iacob. O expoziție despre trăirile și emoțiile care ne frământă. O aniversare.

„Anul acesta, FotografulTAU a împlinit 5 ani de activitate în România, 5 ani de provocări şi realizări- moment pe care am vrut să-l sărbătorim printr-un proiect inedit.                        Expoziţia RE F – L ECT vorbeşte despre imaginea noastră, despre noi, despre cum se vede fiecare pe sine, despre dezbrăcarea de bagajul cotidian în faţa esenţialului”, explică Miruna Minculescu și Alex Domnișoru, fondatorii FotografulTAU.

„În ultima vreme, muncim mult, suntem mereu ocupaţi şi nu mai avem timp pentru a reflecta asupra trăirilor noastre emoţionale şi, cumva, uităm sau lăsăm în urmă elemente ce ţin de condiţia noastră umană. Prin proiectul RE F – L ECT ne-am dorit să evidenţiem toate aceste trăiri prin ce ştim noi să facem mai bine – fotografie, şi ce alt moment ar fi fost mai potrivit decât aniversarea a 5 ani de activitate?!”

O prima etapă a proiectului este reprezentată de o serie de fotografii realizate intr-o oglinda, in scopul de a surprinde portretul unui om in dialog cu el, emotiile, nesigurante, impliniri, mandrie, bucurie, sperante, tot ceea ce vede un om cand se priveste pe el insusi. În cea de-a doua parte a proiectului, care se va desfăşura în 2015, ne dorim să surprindem în continuare in acelasi context oameni frumoşi, cu poveşti de viaţă deosebite, a căror imagine să exprime sentimente şi atitudini sincere fata de propria persoana.

Parteneri: Interbelic Victoria, RedBull şi Jagermeister, Jazzapella

FotografulTAU-6984

Despre FotografulTAU

Înfiinţată în 2009, FotografulTAU este o agenţie full service de fotografie cu sediul în Bucureşti. Echipa de producţie FotografulTAU oferă servicii foto pentru evenimente, shooting-uri de produs, corporate, fashion&beauty, advertising, care pornesc de la fotografie, postprocesare şi retouching până la organizarea de castinguri, găsirea locaţiei perfecte şi completarea echipei cu experţi precum make-up artists şi hair stylists.

contact@fotografultau.ro

www.fotografultau.ro

facebook.com/fotografultau

twitter.com/fotografultau

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.