Vernisajul expoziției MONUMENTE ANIMATE

0

Vernisajul expoziției MONUMENTE ANIMATE (7 Monumente în 7 Cinemagraph-uri), o hartă vizuală a monumentelor pe lângă care ai trecut adesea, adusă la viață sub forma unei expoziții digitale. Fotografii capturate de Cristian Vasile și însuflețite de Radu Rădulescu.

Vernisajul are loc luni seara, 14 noiembrie, de la ora 19:30, la Palatul Ştirbei, din Calea Victoriei 107 și face parte din cadrul Internetics Digital Week. Expoziția va putea rămâne deschisă publicului până pe 23 noiembrie.

11

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.