Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vernisajul expozitiei de fotografie Impreuna e Acasa!

0

Pe 16 decembrie te invitam cu drag la vernisajul expozitiei de fotografie Impreuna e Acasa! Evenimentul incepe la ora 19.00 si vom fi gazduiti de prietenii de la Carturesti (str. Arthur Verona, nr. 13-15).

Cele 35 de imagini semnate de cei doi fotografi voluntari Diana Zaharia şi Silviu Matei surprind scene din viata a zece comunitati rome si mixte din sudul Romaniei: Burila Mica (Mehedinti), Daiesti (Valcea), Dorobantu (Calarasi), Francesti (Valcea), Gaujani (Giurgiu), Spantov (Calarasi), Valea Corbului (Arges), Vizuresti (Dambovita) si Eselnita (Mehedinti).

Expozitia face parte din proiectul „Acasa in Comunitatea TA”, finantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile si va fi deschisa publicului larg pana pe 31 decembrie 2014.

Despre autor

avatar

Fundația PACT lucrează direct cu oamenii care trăiesc în zonele rurale şi oraşele mici din sudul României, pentru a crea structuri ale societăţii civile de tipul organizaţiilor comunitare, pe care le sprijină pentru a fi active, eficiente şi eficace, sustenabile şi vizibile în regiunea lor. Viziunea Fundației este ca un număr cât mai mare de oameni din mediul rural și mic urban să fie activi la nivel local, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea în care locuiesc, să contribuie direct la dezvoltarea economică și socială proprie și a localității de care aparțin. Astfel, prin programele și proiectele derulate, Fundația PACT identifică oamenii cu inițiativă din comunitățile din sudul României și îi sprijină cu resurse și informații pentru a dezvolta proiecte relevante în comunitățile lor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.