Vernisajul expoziției de fotografie „Happiness”

0

Vernisajul expoziției de fotografie „Happiness”, semnată de Dimitra Stasinopoulou, care va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, ora 19.00 la ARCUB (strada Lipscani 84-90, sala „Lipscani”).

 

Cu două piese selectate în 2017 la Festivalului Național de Teatru, ARCUB este și unul din cele 16 spații din București care găzduiesc, în această lună, evenimentele celei de-a 27-a ediții FNT. În octombrie, pe lângă reprezentațiile Artists Talk (20, 21 octombrie) și București. Instalație umană (22, 28 octombrie), ARCUB găzduiește, în cadrul FNT 2017, una dintre expozițiile festivalului, Happiness de Dimitra Stasinoupoulou.

Premiate la mai multe concursuri internaționale, fotografiile Dimitrei Stasinopoulou surprind momente magice de pe tărâmuri îndepărtate.

Portofoliul ei poate fi vizualizat pe www.dimitrastasinopoulou.com .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.