Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vernisajul expoziției de ceramică contemporană ANATOMIA MATERIEI – TIMP, MEMORIE

0

ANATOMIA MATERIEI – TIMP, MEMORI

Galateea Contemporary Art vă invită miercuri, 8 noiembrie 2017, ora 18 la vernisajul expoziției de ceramică contemporană ANATOMIA MATERIEI – TIMP, MEMORIE.

Procesul de creaţie în ceramica contemporană se bazează de cele mai multe ori pe impactul spiritual și emoţional generat de forme și materiale supuse unor tehnici și tehnologii specifice, care ne duc cu gândul la o <anatomie a materiei>. Experienţe, experimente și sentimente au rămas încapsulate și s-au sedimentat în memoria laboratorului intim al fiecăruia dealungul timpului. Aceste elemente descătușate, pot fi la rândul lor întruchipate, cu ajutorul lutului, al gresiei, al porţelanului precum și prin suprapunerile și arderile succesive ale glazurilor, pigmenţilor și angobelor, în abordări artistice contemporane. Elemente preluate din realitate și legate de propriile noastre experimente și imaginaţii instinctive, creează o legătură permanentă cu sinele nostru interior, acordând un rol important memoriei. Datorită memoriei, conștientizăm trecerea timpului. Aducem  timpul, memoria si materia în prezent, prin expresive creaţii contemporane ale artistilor:

Mana Bucur, Diana Butucariu, Emilia Chirilă, Miruna Coman, Gloria Gratti, Adina Jurca, Koncz Münich András, Nicolae Moldovan, Lucia Lobonţ, Cara Olteanu, David Olteanu, Aniela Ovadiuc, Palkό Ernest, Oriana Pelladi, Marius Stanciu.

Curator: Gherghina Costea

Coordonatoare: Cristina Popescu Russu, Georgiana Cozma

Sponsor principal: Alligator srl

Parteneri media: Observator Cultural, Modernism, Radio Romania Cultural, Senso TV – Arte, Agentia de Carte, Cultura, Art Clue.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 8 noiembrie – 6 decembrie, 2017.

Intrarea este liberă.

GALATEEA CONTEMPORARY ART

Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest

Mónika Pǎdureţ | Referent | Gallery Reviewer

tel: +40(0)21 317 3814,   +40(0)745 355 941

Program galerie  | Opening hours

L – V: 12-20 | Monday-Friday: 12pm – 8pm

galeriagalateea@yahoo.com

www.galateeagallery.com/

http://galeriagalateea.blogspot.ro/

https://www.facebook.com/galeria.galateea /

Galateea Contemporary Art

Calea Victoriei 132

Bucharest, Romania 010045

+40 745 355 941

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.