Vernisajul Expoziţiei Colective “CONEXIUNI ȘI SEMNE”

0

Vernisajul Expoziţiei Colective “CONEXIUNI ȘI SEMNE

Vă invităm marți, 15 iulie 2014, orele 18:00, la vernisajul Expoziţiei Colective “Conexiuni și Semne” care va avea loc la Galeria SENSO (parter şi etaj), Bd. Unirii nr.15, sector 5, București.

10298691_704397249619581_7593176373187224677_n

Organizată de Catena Grup prin Programul Catena pentru Artă, în calitate de sponsor al evenimentului, ”Conexiuni şi Semne”, noua manifestare de artă deschisă la Galeria SENSO este alcătuită din şase nuclee ale unor expoziţii personale realizate de Anca Boeriu, Marius Burhan, Gelu Costea, Cristian Diţoiu, Eduard Duldner şi Vasile Tolan. Un mecenat care nu ţine seama de generaţie, cunoaştere şi recunoaştere publică, de viziune sau de abordare, ci de valoare, de dorinţa de a conferi prestanţa socială meritată propriilor alegeri.

Cuvântul de deschidere al expoziţiei va fi susţinut de criticul de artă Doina Păuleanu , director al Muzeului de Artă Constanţa.

Ceea ce îi apropie pe cei şase artişti este seriozitatea demersului pe care îl întreprind, căutarea netrucată a unor forme de exprimare compatibile cu voinţa lor de reprezentare, dar şi cu exigenţele contemporane și autenticitatea. Conexiunile pot fi găsite în numărul mare al manifestărilor expoziţionale înregistrate în ţară şi peste hotare, în comentariile critice laudative pe care opera lor le-a suscitat, în apartenenţa la direcţii personale şi ca atare privilegiate, de investigaţie plastică, în respectul pentru meşteşug, în calitatea şi profunzimea căutărilor conceptuale; în ceea ce priveşte semnele amintite în titlul manifestării, acestea se individualizează şi se disting în viziunea fiecărui participant, oferind privitorului posibilităţi neîngrădite de alegere şi apropiere.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 15 iulie –  10 septembrie 2014 şi va fi deschisă de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00.

Atașat găsiți prezentarile tuturor celor 6 artiști.

Catena Grup, prin Programul Catena pentru Artă este sponsor al evenimentului.

Vă invităm să vizionaţi imagini din expoziţiile noastre anterioare accesând link-ul:

http://www.sensotv.ro/arte/categorie-arte-vizual

https://www.facebook.com/pages/Galeria-Senso/656699487722691

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează