Vernisajul de arta plastica “Sarbatorile de iarna in ochii copilului”

0

Vernisajul de arta plastica “Sarbatorile de iarna in ochii copilului”- 9 decembrie, orele 18,00, la Ceainaria Serendipity

Copiii de la Academia Creativitatii si Talentului au deosebita bucurie de a va invita luni, 9 decembrie, orele 18,00, la ceainaria Serendipity din Bucuresti,  la prima editie a vernisajului de pictura cu tema: ”Sarbatorile de iarna in ochii copilului”.

Evenimentul se bucura de sustinerea parteneriatului social-educational – Ceainaria Serendipity – Academia Creativitatii si Talentului si de prezenta unor personalitati din mediul de stiinta, cultura si educatie, precum inventatorul Iustin Capra, parintele spiritual al conceptului educational gifted education, profesorul Florian Colceag precum si artistul plastic Denisa Calinescu, mentori la Academia Creativitatii si Talentului.

gifted academy

Vor fi expuse peste 20 de lucrari ale unor copii talentati, sensibili si extrem de profunzi. Vom prezenta mai multe picturi, unele cu poveste foarte originala, altele cu mister, unele descriptibile, altele de nepretuit, dar va lasam pe dumneavoastra sa gustati din energia culorilor exprimate intr-un mod autentic, exceptional.

Actiunea face parte din programul Academia Creativitatii si Talentului, un program gifted education, triangular, dedicat copiilor si parintilor, care are ca menire identificarea si promovarea potentialului creativ al fiecarui copil si incurajarea stimei de sine.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează