Vernisajul de arta plastica “Sarbatorile de iarna in ochii copilului”

0

Vernisajul de arta plastica “Sarbatorile de iarna in ochii copilului”- 9 decembrie, orele 18,00, la Ceainaria Serendipity

Copiii de la Academia Creativitatii si Talentului au deosebita bucurie de a va invita luni, 9 decembrie, orele 18,00, la ceainaria Serendipity din Bucuresti,  la prima editie a vernisajului de pictura cu tema: ”Sarbatorile de iarna in ochii copilului”.

Evenimentul se bucura de sustinerea parteneriatului social-educational – Ceainaria Serendipity – Academia Creativitatii si Talentului si de prezenta unor personalitati din mediul de stiinta, cultura si educatie, precum inventatorul Iustin Capra, parintele spiritual al conceptului educational gifted education, profesorul Florian Colceag precum si artistul plastic Denisa Calinescu, mentori la Academia Creativitatii si Talentului.

gifted academy

Vor fi expuse peste 20 de lucrari ale unor copii talentati, sensibili si extrem de profunzi. Vom prezenta mai multe picturi, unele cu poveste foarte originala, altele cu mister, unele descriptibile, altele de nepretuit, dar va lasam pe dumneavoastra sa gustati din energia culorilor exprimate intr-un mod autentic, exceptional.

Actiunea face parte din programul Academia Creativitatii si Talentului, un program gifted education, triangular, dedicat copiilor si parintilor, care are ca menire identificarea si promovarea potentialului creativ al fiecarui copil si incurajarea stimei de sine.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează