Vernisaj însângerat: Green Monarchy by Eglantina

0

Vernisajul expoziţiei de pictură Green Monarchy-Eglantina a reunit seara trecută, în Carol 53, sute de iubitori de artă printr-un concept unic: relaţia trecut-viitor. Astfel, proiecţiile cu sânge verde scurgându-se pe pereţi realizate special pentru acest eveniment s-au îmbinat cu eleganţa arhitecturală a locaţiei. Instalaţia a fost un alt element şocant, prin faptul că un manechin era spânzurat în mijlocul încăperii, simbolizând sugrumarea tradiţiei.

Evenimentul a fost deschis prin acorduri de pian susţinute de Mircea Elisei şi dans contemporan realizat chiar de Eglantina, care a pictat live, preţ de câteva minute, un model uman. Torturile marca Tort Design, cocktailurile cu sânge verde în eprubete oferite de Laboratorul de Cocktailuri, vinurile de la Crama Cepari şi remixurile underground- Chris Kalvin au creat o atmosferă unică.

Pentru ca tabloul să fie complet, Eglantina a purtat o rochie Parlor inspirată din trecut, imaginea fiind asigurată de Canvas Image & Styling şi Ana Marin Make Up.

„Ideile Eglantinei sunt întotdeauna nebune, aşa că n-am fost deloc surprinsă când mi-a spus ce vrea de la această expoziţie. A fost mult de muncă, mult de alergat, dar din fericire a ieşit un eveniment nebun în cel mai frumos sens.”(Miruna Răduţoiu- PR Eglantina)

Expoziţia cuprinde 13 tablouri ce pot fi admirate până pe 5 noiembrie, zilnic între 14:00 şi 21:00.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează